Setari Cookie-uri

Nu ești de piatră. Ai grijă de sufletul tău și nu mai permite nimănui să îți frângă inima

Este responsabilitatea ta să ai grijă de tine, să îți protejezi inima și sufletul și să îți trăiești viața cum știi tu mai bine, fără să te lași influențată de ce spun, fac sau vor oamenii din jurul tău. 

Ai observat cum unii oameni intră intr-o încăpere și pur și simplu le simți energia? În timp ce unele suflete au o energie minunată, calmă, liniștită, altele ne fac să ne simțim anxioși și nervoși.

În acest material îți vom detalia care sunt cele mai eficiente metode pentru a îți proteja sufletul și inima de energia negativă a sufletelor rele. Pe scurt, nu vei face nimic altceva decât să impui niște liniște și să ai grijă de tine. Cum? Îți spunem în cele ce urmează:

1. Păstrează-ți propria putere

Una dintre problemele care se întâmplă atunci când ești în preajma unei persoane cu energie negativă este că îi poți oferi cu ușurință permisiunea de a îți fura bucuria sau de a îți influența în mod negativ starea de spirit. Ia decizia de a rămâne așa cum ești și refuză să mai lași pe cineva să îți stăpânească și să îți influențeze emoțiile.

Citește și:

2. Rămâi optimistă

Indiferent de situație, gândește pozitivă. Rămâi plină de speranță, fii recunoscătoare pentru ceea ce trăiești. Ia decizia de a vedea binele din viața ta și nu permite nimănui să îți definească în vreun fel ziua.

3. Ignoră persoana care încearcă să te rănească

Acest lucru necesită puțină muncă, însă este un pas extrem de important. Înainte de a intra în contact cu persoana cu energie negativă, ia din timp decizia că pur și simplu o vei ignora. Odată ce ai luat această decizie, totul devine mai ușor deoarece pur și simplu nu îi mai oferi puterea de a îți schimba starea de spirit și nici de a îți fura fericirea.

4. Nu păstra energia pe care o primești

Oferă energia negativă pe care o primești. Dacă îți dai seama că, în ciuda eforturilor tale, totuși absorbi negativitatea, fă tot posibilul și încearcă să o trimiți înapoi. Cum? Vizualizează că ești cuprinsă de un fum negru (acesta este energia negativă) și faci câțiva pași în spate, lăsând deoparte acest fum care este preluat de vânt și pur și simplu dispare.

Citește și:

Nu uita că viața ta este responsabilitatea ta. Tu decizi cum ești astăzi, tristă sau fericită, dezamăgită sau optimistă. Odată ce îți dai seama de faptul că această putere este chiar la tine, nu vei mai lăsa pe nimeni să îți influențeze starea de spirit sau să îți fure zâmbetul de pe buze. Este responsabilitatea ta să ai grijă de tine, să îți protejezi inima și sufletul și să îți trăiești viața cum știi tu mai bine, fără să te lași influențată de ce spun, fac sau vor oamenii din jurul tău.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.