Setari Cookie-uri

Ritual de Lună Nouă. Descătușează-ți sufletul de durerea trecutului pentru a primi darurile prezentului

Universul ne îndeamnă să ne eliberăm de atașamentele vechi, de viziunile limitative, de durerea trecutului și de tot ce nu ne mai folosește astfel încât să primim darurile prezentului, să continuăm să creștem, să învățăm și să înflorim.

Luna Nouă din Rac aduce noi începuturi. Acesta este un moment bun pentru inițiere, pentru a acționa, pentru a schimba ceea ce ne dorim de atât de mult timp. În următoarele zile avem ocazia să stabilim noi intenții și să începem să facem pași către calea care ne cheamă sufletele. Luna ne inspiră să fim realiști și metodici în abordarea noastră și ne reamintește să ne asigurăm că am construit o bază solidă înainte de a merge mai departe. Nu trebuie să ne grăbim, avem tot timpul din lume.

Ritual de Lună Nouă: ce să faci pentru a profita de energia incredibilă a Lunii Noi:

1. Stabilește intenția

Înainte de a începe ritualul, fă-ți timp să îți dai seama ce vrei să manifești în viața ta. Notează-ți intențiile într-un jurnal sau pe o foaie de hârtie. Folosește un limbaj specific, detaliat, pozitiv și concentrează-te pe ceea ce vrei să atragi în momentul de acum (și nu pe ceea ce nu vrei să atragi).

Citește și:

2. Creează un spațiu sacru

Alege un spațiu cât mai liniștit și confortabil în care să nu fii deranjată. Poți folosi lumânări, tămâie, uleiuri esențiale, muzică.

3. Începe meditația

Respiră adânc de câteva ori și concentrează-te asupra acestui moment. Închide ochii și vizualizează cum către tine vine un nor alb ce îți invadează sufletul. Acesta ia după el toată durerea și își continuă drumul, mergând mai departe prin Univers. Te simți liberă, ușoară, schimbată.

Cu ochii în continuare închiși, vizualizează cum intențiile tale prind viață. Imaginează-ți cum te simți cu ele în viața ta. Trăiește acest moment ca și cum ar fi prezentul tău, simte toate emoțiile, toată fericirea. Ești împlinită.

Citește și:

Inspiră de câteva ori și, când ești pregătită, deschide ochii.

4. Notează-ți intențiile

Notează intențiile pentru următoarea perioadă. Învață să fii clară și să folosești un limbaj pozitiv. De exemplu, în loc să spui "Îmi doresc un nou loc de muncă" scrie "Am job-ul pe care mi l-am dorit de atât de mult timp, sunt fericită la acest loc de muncă și mă înțeleg de minune cu colegii de echipă."

5. Eliberează-te de ceea ce nu îți mai servește

Pe măsură ce îți notezi intențiile, fă-ți timp pentru a te elibera de energia negativă sau de convingerile limitative care nu îți permit să trăiești așa cum îți dorești.

Pe o altă foaie notează tot ce nu îți mai servește și la care vrei să renunți - de la idei, gânduri, lucruri. Arde acea foaie.

Citește și:

6. Concentrează-te pe intențiile bune

Vizualizează intențiile scrise prinzând viață. Închide ochii și imaginează-ți trăind viața la care visezi. Spune o rugăciune sau o afirmație, cerând Universului sprijin pentru a îți manifesta dorințele.

7. Acționează

Un pas important după acest ritual: acționează pentru a îți vedea intențiile împlinite. Fă un plan detaliat și apucă-te de treabă, muncind pentru visurile tale, pentru obiectivele pe care le ai și pentru a îți schimba viața. Ai încredere că Universul te ghidează către ceea ce îți dorești, însă amintește-ți că depinde de tine să acționezi și să faci ceva cu privire la împlinirea dorințelor.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.