Setari Cookie-uri

7 Mesaje pe care trebuie să i le șoptești inimii tale zi de zi până când va deveni mai puternică

Când lucrurile nu ies așa cum îti dorești, fă un pas în spate și permite-i Universului să preia controlul. Poate că acesta nu este drumul tău, poate că acestea nu sunt ușile pe care tu trebuie să le deschizi. Ai răbdare și învață să nu îți mai grăbesti destinul.

Cele mai bune lecții pe care le învățăm în viață sunt lecțiile pe care Universul ni le scoate în față din nou și din nou. Mintea noastră are nevoie de multă practică pentru a funcționa eficient.

Fericirea nu începe cu o nouă relație, o vacanță mult așteptată, un loc de muncă, mai multe bunuri materiale sau mai mulți bani. Nu, nici vorbă. Fericirea începe cu gândirea ta și cu ceea ce îți spui zilnic. Lucrurile mărunte sunt cele care contează cu adevărat - acestea fac diferența și îți permit să trăiești o viață plină de recunoștință, cu liniște în suflet și fericire în inimă.

Iată care sunt acele mesaje pe care trebuie să i le șoptești inimii tale zi de zi până când aceasta se va vindeca și va deveni mai puternică:

Citește și:

1. Să fiu fericită înseamnă să renunț la ce nu pot controla și să mă concentrez doar pe lucrurile pe care le pot controla. Îmi liniștesc sufletul și mă bucur de clipa prezentă așa cum este ea.

2. Învăț să ignor oamenii negativi din jurul meu astfel încât să îmi continui drumul meu către pace, liniște și fericire. Nu permit nimănui să intervină în această călătorie incredibilă a mea.

3. Când lucrurile nu ies așa cum îmi doresc, fac un pas în spate și îi permit Universului să preia controlul. Poate că acesta nu este drumul meu, poate că acestea nu sunt ușile pe care eu trebuie să le deschid. Am răbdare și învăț să nu îmi mai grăbesc destinul.

4. Nu pot controla tot ce se întâmplă în viața mea. Nu pot controla toți oamenii care intră în viața mea. Ce pot controla, în schimb, este modul în care răspund la tot ce apare în prezentul meu. În răspunsul meu este adevărată putere.

Citește și:

5. Învăț să accept viața așa cum este și să mă bucur de această călătorie. Învăț să fac un pas în spate și să încerc să nu mai alerg după ce nu am nevoie. Învăț să fiu fericită cu clipă de acum. Învăț să găsesc liniștea de care sufletul meu are nevoie.

6. Sunt recunoscătoare pentru fiecare lecție învățată deoarece aceasta mi-a arătat cine sunt, m-a ridicat de la pământ și mi-a dat puterea să merg mai departe, să îmi continui călătoria prin această viață.

7. Promit să mă iert pentru toate greșelile făcute, pentru clipele în care nu am avut încredere în mine, pentru deciziile cu care mi-am rănit inima. Promit să mă iert pentru tot trecutul meu, să dau pagina și să o iau de la capăt. Încep un nou capitol, sunt pregătită pentru tot ce urmează să se întâmple.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.