Setari Cookie-uri

Horoscop octombrie 2023: Începe curățenia de toamnă în suflet. Readucem liniștea și pacea în viețile noastre

Horoscop lunar: Horoscop octombrie 2023. Află ce ți-au pregătit astrele pentru a doua lună de toamnă în funcție de zodia în care te-ai născut.

HOROSCOP Octombrie 2023: Săgetător

Pe măsură ce Soarele își schimbă semnele, intensitatea și determinarea ta sunt de neoprit. Luna octombrie este o lună frumoasă pe toate planurile pentru tine; Universul este de partea ta și te ajută să te ocupi de tot ce îți propui, să îți împlinești visuri, să fii fericită și să atragi dragostea adevărată în viața ta.

Acesta este un moment excelent pentru a te elibera de trecut și a îți stabili și atinge obiective ambițioase. Ai încredere în intuiția ta și zboară cât mai sus deoarece ai ocazia să ajungi acolo unde nici nu credeai că poți.

HOROSCOP Octombrie 2023: Capricorn

Draga mea născută în zodia Capricorn, octombrie te încurajează să îți lărgești orizonturile. Ieși din zona de confort și bucură-te de această perioadă plină de culoare, de frumusețea naturii și de tot ce îți oferă mediul înconjurător.

Citește și:

Călătoriile și aventura te atrag, așa că încerci să îmbrățișezi culturi, idei și experiențe noi. Pe plan personal ai ocazia să întâlnești o persoană cu adevărat specială care va juca un rol important în viitorul tău.

HOROSCOP Octombrie 2023: Vărsător

Familia și prietenii dragi sunt punctul tău de interes în această lună. Pe măsură ce temperaturile scad și ziua devine mai scurtă, tu renunți să mai fii atât de focusată pe planul profesional și faci tot posibilul să petreci tot mai mult timp alături de oamenii la care ții.

Te reconectezi cu cei pe care până acum i-ai tot neglijat din cauza proiectelor din carieră astfel încât să întărești legăturile emoționale cu ei. În viața sentimentală ai ocazia să faci pasul cel mare.

Citește și:

HOROSCOP Octombrie 2023: Pești

Octombrie este despre renunțarea la trecut și eliberarea de toate gândurile vechi. Planurile și visurile neîmplinite nu ar trebui să mai conteze atât de mult pentru tine. Aceasta este o nouă lună, ceea ce înseamnă că Universul îți oferă șansa unui nou început, a unui nou capitol.

Îndepărtează din viața ta tot ce nu îți mai trebuie, închide ușa și ia-o de la capăt cu o inimă plină de recunoștință pentru tot ce ai trăit și dornică să vadă ce îi pregătește nu doar prezentul, ci și viitorul.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.