Setari Cookie-uri

Simți că nu mai ai energie și nimic nu te mai bucură? Ești obosit atunci când ai uitat de sufletul tău

În tumultul vieții de zi cu zi, în goana noastră după succes, nevoi materiale și recunoaștere socială, sau când ne dedicăm peste măsura proprie celorlalți (părinți, copii, oameni dragi), adesea uităm să ne ascultăm sufletele și să le oferim ceea ce au cu adevărat nevoie: liniște, iubire și conștiență. Acest articol este o călătorie către tine însuți, o amintire că sufletul tău merită să fie ascultat și respectat.

Când simți că ești obosit și epuizat în lupta vieții, adu-ți aminte că ești obosit pentru că ai uitat de sufletul tău. Întoarce-te la el, ascultă-l, iubește-l și fii recunoscător pentru tot. În sufletul tău se află puterea de a vindeca, de a iubi și de a trăi cu adevărat.

Daca îi sprijini pe cei dragi, nu uita de tine. Unii dintre noi au o karmă complexă în viață și adesea sunt stâlpul de sprijin emoțional și nu numai pentru cei dragi. Este ușor să iți dai seama dacă te aflii într-o astfel de buclă spirituală. Pur și simplu cei dragi se bazează mereu pe ajutorul tău sau chiar nu pot merge mai departe singuri, fară tine. Este un sprijin pe muchie de dependență.

Este așa de aproape linia pe care o poți trece în dăruință pentru ei, însă uitând de tine. Iar când nevoile sufletului tău nu mai sunt hrănite, când ai uitat să iți iei în fiecare zi un timp pentru tine, pentru ceva ce iți place, ceva ce te ajuta să crești sau pur și simplu să faci o pauză din furtuna gândurilor (cum ar fi prin meditație), ei bine atunci vei simți că obosești.

Citește și:

Citeste continuarea pe Garbo

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.