Setari Cookie-uri

9 Lucruri pe care să ți le spui în zilele în care nimic nu te motivează

Nu distruge ceea ce ai dorindu-ți ceea ce nu ai. Amintește-ți că ceea ce ai acum a fost cândva în lista lucrurilor la care doar visai... 

Ești într-o perioadă în care te chinui să îți găsești motivația? Te simți dezamăgită cu privire la tot ce s-a întâmplat în ultimele luni și nu prea ești sigură de următorii pași din viața ta? Încearcă să nu mai fii atât de dură cu tine. Cu toții avem momente bune și momente mai puțin bune. Aceasta este doar o etapă prin care treci, în curând vei depăși furtuna care s-a năpustit peste sufletul tău și te vei bucura de cel mai frumos curcubeu și de cel mai puternic soare.

Există câteva lucruri pe care trebuie să le știi chiar acum:

1. Ai încredere în călătoria ta... chiar și atunci când nu o înțelegi. În cele din urmă, totul va fi bine.

2. Pentru a putea accepta ceea ce este, trebuie să renunți la ceea ce a fost și să ai încredere în drumul care se deschide în fața ochilor tăi. Pas cu pas... și totul se va rezolva.

Citește și:

3. Nu mai căuta momentul perfect. Începe exact de unde ești, folosește tot ceea ce ai și fă tot ceea ce poți face. Nu te da bătută. Nu mai aștepta. Ia-ți inima în dinți și acționează.

4. Caută binecuvântările ascunse în fiecare luptă cu care te-ai confruntat până acum. Deschide-ți inima și mintea pentru a învăța tot ce ți-a fost dat să înveți.

5. Trebuie să fii prezentă în clipa de acum și să o trăiești cum știi tu mai bine. Profită de propria ta minte și de inimă pentru că ele sunt sursa ta internă de speranță și motivație și au puterea să te ridice de la pământ și să te pună pe picioare chiar și atunci când totul pare a fi pierdut pentru totdeauna.

6. Râzi de confuzia prin care treci și nu îi permite să te pună la pământ. Trăiește în mod conștient pentru clipa de acum și apreciază lecțiile pe care Universul vrea să le înveți. Totul se întâmplă cu un motiv, să nu uiți niciodată asta.

Citește și:

7. Nu compara niciodată progresul tău cu progresul altor persoane. Acceptă că toți oamenii au nevoie de timpul lor pentru a își parcurge propria călătorie.

8. Tu singură vei vedea câte dintre lucrurile pe care nu ți le-ai dorit niciodată sau nu te-ai așteptat niciodată să se întâmple se dovedesc a fi ceea ce ai, de fapt, nevoie. Va veni momentul în care vei înțelege că totul a avut sens.

9. Acceptă-ți destinul. Trebuie să fii de acord că nu poți ajunge rapid acolo unde îți dorești tu să ajungi și că ai, mai degrabă, o călătorie de făcut. Toate la timpul lor. Vei ajunge exact la locul potrivit... însă la momentul potrivit (și nu când îți dorești tu).

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.