Setari Cookie-uri

Primele două episoade din noul sezon HALO sunt deja disponibile în exclusivitate pe SkyShowtime

Serialul de succes debutează cu primele două episoade din noul sezon, disponibile de azi, 9 februarie, numai pe SkyShowtime

comunicat de presa: SkyShowtime prezintă trailerul oficial și key art-ul pentru sezonul doi al serialului de succes HALO. Primele două episoade din noul sezon sunt deja disponibile în exclusivitate pe SkyShowtime.

În sezonul doi, ofițerul Master Chief John-117 (Pablo Schreiber) își conduce echipa de Spartani de elită împotriva amenințării extraterestre cunoscute sub numele de Covenant. În urma unui eveniment cutremurător de pe o planetă pustie, John nu poate scăpa de senzația că războiul său este pe cale să se transforme și riscă totul pentru a demonstra ceea ce nimeni nu va crede: că armata Covenant se pregătește să atace cea mai puternică fortăreață a omenirii. În timp ce galaxia se află în pericol John pornește într-o călătorie pentru a găsi cheia salvării sau, poate, a dispariției omenirii: Halo.

Citește și:

De la creatorul și producătorul executiv David Wiener (Brave New World), serialul are loc în universul care a debutat în 2001, odată cu lansarea primului joc HALO pentru Xbox®. Adaptarea cinematografică prezintă un conflict epic din secolul al XXVI-lea între umanitate și o amenințare extraterestră cunoscută sub numele de Convenant. Serialul HALO reunește povești profund personale cu acțiune, aventură și o imagine fantastică asupra viitorului.

În HALO joacă Pablo Schreiber (American Gods) în rolul lui Master Chief, Spartanul-117 și Natascha McElhone (Californication) în rolul Dr. Halsey. Cei doi sunt totodată producători în acest sezon. Printre membrii distribuției se numără și Jen Taylor (RWBY, seria de jocuri HALO), Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Fire), Natasha Culzac (The Witcher), Olive Gray (Half Moon Investigations), Yerin Ha (Reef Break), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron), Kate Kennedy (Catastrophe), Charlie Murphy (Peaky Blinders) și Danny Sapani (Penny Dreadful).

Citește și:

Dintre noii actori care se alătură distribuției în acest sezon se numără Joseph Morgan (Vampire Diaries, The Originals), Cristina Rodlo (No One Gets Out of Here Alive, The Homeless World Cup) și Christina Bennington (Midsomer Murders). Fiona O’Shaughnessy (The Forgiven) și Tylan Bailey vor reveni, de asemenea, să joace în serialele din sezonul doi.

HALO este produs de SHOWTIME® împreună cu 343 Industries și Amblin Television. Sezonul doi din HALO este produs executiv de David Wiener împreună cu Steven Spielberg, Darryl Frank și Justin Falvey pentru Amblin Television. Kiki Wolfkill este producător executiv pentru Xbox/343, alături de Otto Bathurst și Toby Leslie pentru One Big Picture și Gian Paolo Varani. Serialul este distribuit pe plan internațional de Paramount Global Content Distribution.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.