Setari Cookie-uri

Stare de bine în fiecare zi cu AloeMAX!

În această vară, te invităm să îţi menții starea de bine cu o băutură răcoritoare și benefică pentru organism având la bază aloe vera. Băutura Concentrată AloeMAx este o băutură revigorantă, cu puține calorii, care te ajută să te hidratezi atât dimineața, cât și pe parcursul întregii zile.

comunicat de presa

Adăugată în apă, Băutura Concentrată AloeMax îi conferă acesteia un gust răcoritor, ce te poate ajuta să consumi cu plăcere cantitatea recomandată de 2 litri de lichide pe zi.

AloeMax conține 97% suc de Aloe Vera extras din frunze întregi prin presare la rece și nu conține coloranți, îndulcitori sau arome. Frunzele de Aloe Vera sunt culese manual, fiind atent selecționate și pregătite pentru o băutură revigorantă ce poate fi consumată dimineața sau pe tot parcursul zilei. Plantațiile de Aloe sunt situate în Jaumave, Mexico – parte a Rezervației Biosferei UNESCO “El Cielo”- zonă cu un sol bogat în minerale în care este cultivată una din cele mai bune specii de Aloe din lume.

AloeMax este certificat de IASC (International Aloe Science Council), fapt ce demonstrează că este un produs la cel mai înalt nivel de calitate și puritate*.

Citește și:

Aloe Max este disponibil exclusiv prin rețeaua de membri independenți ai companiei. Pentru mai multe informații despre produsele Herbalife Nutrition, contactează un Membru Independent Herbalife Nutrition aici: https://contact.herbalife.ro/ .

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.