Nature Box lansează o ediție limitată de produse cu ambalaje 98%* din plastic social

Nature Box lansează o ediție limitată de produse cu ambalaje 98%* din plastic social

Nature Box, în parteneriat cu Plastic Bank (Banca de Plastic), organizație globală ce luptă să reducă deșeurile de plastic din oceane și, totodată, sărăcia din comunitățile în curs de dezvoltare, au lansat o ediție limitată de produse al căror ambalaj este fabricat 98%* din plastic biodegradabil.  

comunicat de presă

Nature Box aduce pe piața din România două produse pentru păr și piele, ambalate în recipiente fabricate 98%* din plastic reciclat, denumit Plastic Social®. Acesta este colectat de pe plaje și soluri de către localnicii comunităților sărace, predat la centre special amenajate și reciclat pentru a fi utilizat la ambalarea produselor. În schimbul plasticului colectat, localnicii primesc sume de bani sau acces la diferite servicii, precum îngrijire medicală sau educație.

Ediția limitată lansată de Nature Box în parteneriat cu Plastic Bank include șamponul pentru păr hidratat și prospețime de durată și gelul de duș pentru o piele revigorată, produse care au la bază o formulă vegană, nu conțin coloranți artificiali ori ingrediente de origine animală. Cele două produse cu ambalaj din plastic reciclat sunt disponibile în exclusivitate în rețeaua magazinelor DM.

În fiecare an, aproximativ 8 milioane de tone de plastic ajung în oceanele lumii, având un impact negativ asupra ecosistemului marin. Mare parte din cantitatea de plastic provine din țările în curs de dezvoltare, cu comunități sărace. Tocmai de aceea, Nature Box, alături de Plastic Bank, au amenajat centre de colectare unde localnicii primesc bani, bunuri sau acces la servicii în schimbul plasticului colectat de pe plaje ori soluri.

Prezentarea general a gamei

Nature Box Șapon pentru păr hidratat și prospețime de durată 385 ml

Recipientul este fabricat 98%* din plastic reciclat, denumit Plastic Social®, colectat de pe plaje și soluri

Nature Box Gel de duș pentru o piele revigorată 385 ml

Recipientul este fabricat 98%* din plastic reciclat, denumit Plastic Social®, colectat de pe plaje și soluri

Despre Plastic Bank

Plastic Bank este o organizație socială globală angajată să reducă deșeurile de plastic din oceane și totodată să ajute comunitățile în curs de dezvoltare să lupte împotriva sărăciei. În același timp, organizația oferă companiilor oportunitatea de a avea un impact pozitiv atât din punct de vedere social, cât și de mediu. Mai multe informații, pe www.plasticbank.com

*Cu excepția capacului

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri