(P)Contureaza-ti silueta in doar 14 zile!

Esti pregatita pentru vara, plaja si haine vaporoase? Silueta ta va fi! Acum exista un nou partener care te va ajuta sa aduci cateva schimbari in stilul tau de viata si a obtine silueta pe care ti-o doresti: PROGRAMUL 14 ZILE!


Ideea PROGRAMULUI 14 zile este foarte simpla! Pentru a-ti contura silueta este suficient sa inlocuiesti micul dejun si inca o masa cu cereale NESTLÉ FITNESS, sa ai o dieta echilibrata si activitate fizica regulata.

Ai impresia, ca este prea complicat pentru tine sa ai o dieta echilibrata iar un plan zilnic de mese si exercitii fizice implica un efort imens?

Avem solutia pentru tine! Completeaza formularul electronic special, disponibil pe www.nestle-fitness.com/ro sectiunea PROGRAMUL 14 ZILE. Pe baza lui vei primi un plan echilibrat de dieta pentru 14 zile adaptat modului tau de viata si necesitatilor individuale ale organismului tau. Aditional vei avea acces la Programul ABDOMEN PLAT, Retetele pentru o DIETA ECHILIBRATA, informatii despre cereale integrale si sfaturi usor de urmat pentru conturarea siluetei.

Ai nevoie de o motivare suplimentara si de ajutor? Poti alege optiunea mailing-ului regulat. In intervalele de timp alese de tine, timp de 14 zile, vei primi pe adresa ta de e-mail, mailuri in care vei gasi, printre altele, planul cu dieta si exercitiile pentru urmatoarele zile.

Si pentru ca participarea la Programul de 14 zile sa fie si mai atractiva, Nestlé Fitness a pregatit o noutate pentru doamnele ce doresc sa-si contureze silueta fara a renunta la placerea gustului: Nestlé Fitness Yogurt - o combinatie irezistibila de fulgi crocanti cu cereale integrale si fulgi inveliti in glazura de iaurt.

Fii Fitness! Incepe Programul de 14 zile chiar de astazi si contureaza-ti silueta pentru vara!Kudika
28 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri