Setari Cookie-uri

Jurnalul misoginului: reteta fericirii, divizibila la 3!

Treaba asta cu monotonia in cuplu va roade tare-tare creierasul frumos ambalat. Deduc asta din sutele de pagini insirate prin revistele cu femei silfide dedicate acestui subiect. M-am gandit sa va curm suferinta. Asa ca am sa va explic mai jos, scurt si la obiect, ce anume alunga, impiedica si macelareste monotonia din cuplu.

Treaba asta cu monotonia in cuplu va roade tare-tare creierasul frumos ambalat. Deduc asta din sutele de pagini dedicate acestui subiect insirate prin revistele cu femei silfide. M-am gandit sa va curm suferinta. Asa ca am sa va explic mai jos, scurt si la obiect, ce anume alunga, impiedica si macelareste monotonia din cuplu.

Se spune ca nu exista afrodisiac mai bun pentru o femeie decat o alta femeie. Nimic mai adevarat. Prezenta amenintatoare a concurentei o face pe doamna mai sus numita sa-si miste celulita, sa-si maseze burtica, sa-si smulga mustata si sa-si rada piciorul. Ba chiar ii creste libidoul. Greu de imaginat ca ar exista in lume afrodisiac mai puternic.

Lasati orice speranta, voi cei ce intrati aici

Confortul unui cuplu sigur si neconditionat, stabilizat pana cand moartea ii va desparti, o transforma pe femeie intr-o scandura lipsita de chef, mancacioasa si plictisita. Maritisul este, se stie bine oricat incercati sa negati, moartea pasiunii, parastasul sexului si inmormantarea iubirii. Asa ca, iata, singurul stimul care o poate scoate pe femeie in hibernarea maritala este… o alta femeie.

N-as vrea sa fiu inteles gresit. Nu justific sau incurajez adulterul. Vina ii apartine in totalitate celui care pleaca la plimbare. Nu fac nimic altceva decat sa insir niste observatii. Sunt fapte clare pe care le puteti constata si voi daca deschideti ochii si incetati sa ma injurati: siguranta omoara cuplul, ingrasa femeia si sufoca pasiunea. In consecinta, mai devreme sau mai tarziu, barbatul isi cauta alinare prin alte brate. Toata lumea sfarseste in nefericire (asta daca nu cumva faci parte din trio-ul Borcea). Deci nici asa nu e bine.

Explicatia

Am incercat sa-mi explic acest fenomen. De ce se intampla frecvent ca barbatul sa fie cel care insala? De ce nu calca stramb femeia? De ce procesul se repeta de cand lumea si nimeni nu i-a gasit leac? De ce ne mai casatorim? De ce ne mai combinam?

Cred ca i-am dat de cap. E vina femeii! Vorbesc serios. Iata de ce:

Femeia are prostul obicei de a construi in jurul barbatului de care se indragosteste un intreg Univers. Odata ce iubeste, ea nu se mai ridica din pat dimineata pentru ea, ci pentru el. Nu se mai aranjeaza pentru ea, ci pentru el. Nu se infometeaza pentru ea, ci pentru el. Nu face sex pentru placerea ei, ci pentru a lui. Ii cladeste cu grija un soclu si ii cimenteaza picioarele acolo sus. Odata ce fundatia s-a zvantat prin sfanta taina a relatiilor stabile, don’soara in cauza se relaxeaza fericita. Gata! A obtinut tot ce a poftit!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.