Setari Cookie-uri

Jurnalul misoginului: reteta fericirii, divizibila la 3!

Treaba asta cu monotonia in cuplu va roade tare-tare creierasul frumos ambalat. Deduc asta din sutele de pagini insirate prin revistele cu femei silfide dedicate acestui subiect. M-am gandit sa va curm suferinta. Asa ca am sa va explic mai jos, scurt si la obiect, ce anume alunga, impiedica si macelareste monotonia din cuplu.

Vanatoarea ii sta in vene oricarui specimen uman (barbatilor in mod special, dar nici cu femeile nu-i de gluma!). Asa ca in scurt timp de la debutul relaxarii, femeia isi pierde interesul pentru statuia din fata ei (da, voi cedati primele!). Se intoarce cu spatele si butoneaza televizorul cautand o telenovele cu intrigi trase de ciuf (d-asta va plac, va hranesc nevoia de drame si vanatoare!).

Barbatul sade pe soclu inca nitel... pana cand pe langa el trece o alta femeie care finiseaza constructia primei. El redevine centrul unui Univers. Si se bucura din plin de statutul sau.

Dupa ceva timp telenovelista arunca un ochi peste umar. Vede sau macar simte ca barbatu' e fericit independent de actiunile ei. Si isi dilata narile adulmecand inselaciunea. Apoi ia atitudine! Maldita mentirosa! I-a furat barbatul. Se teleporteaza in scenariul din Sarmana Maria si reintra in joc. Plange, slabeste, face sex oral. Si pentru prima data in ultimii ani, simte iar ca traieste.

Eu nu vad nimic rau in asta. Serios ca nu! Telenovelista s-a ridicat de pe canapea (ole!), barbatul topaie multumit cu cine are chef (ele au tot timpul chef, lui nu-i ramane decat sa aleaga), iar ailalta… eh, aia nici nu mai conteaza, e doar personaj adjuvant in povestea mea.

Si-am incalecat pe-o sa si v-am marturisit reteta mea!

Misoginul


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.