Setari Cookie-uri

Jurnalul meu: Marea reintalnire

V-am ramas datoare cu povestea reintalnirii cu colegii. Si ce reintalnire a fost Sa va explic: Mi-am purtat tocurile de zece centimetri pe piatra cubica a centrului vechi si am ajuns (cu intarziere) la cafeneaua cu pricina. Erau deja toti si toate acolo astfel incat, in momentul in care am intrat, toate privirile s-au intors catre mine si Florentina. Brrrrr.

Citeste primele 5 episoade din Jurnalul unei shopaholice:

Episodul 1: Nimic de spus, sunt doar eu, Maria
Episodul 2: Un portofel pierdut
Episodul 3: Ani de liceu
Episodul 4: Ce mi-au prezis cartile de tarot
Episodul 5: Pregatiri pentru marea revedere

Episodul 6: Marea reintalnire


V-am ramas datoare cu povestea reintalnirii cu colegii. Si ce reintalnire a fost… Sa va explic:

Mi-am purtat tocurile de zece centimetri pe piatra cubica a centrului vechi si am ajuns (cu intarziere) la cafeneaua cu pricina. Erau deja toti si toate acolo astfel incat, in momentul in care am intrat, toate privirile s-au intors catre mine si Florentina. Brrrrr….

“Overdressed” m-am gandit cand i-am privit prima oara. Apoi m-am mai linistit. Toata lumea isi luase hainele “bune”. Amelia, vedeta clasei, votata Miss Popularitate inca de la balul bobocilor si ramasa astfel vreme de patru ani, purta o fusta de dimensiunile unei batiste de femeie si un pulover mulat pe… astea de unde au aparut? Mda… pe silicoanele ei. Arata fix ca o scorpie pe scobitoare.

Melania, prietena ei barfitoare avea pantaloni cu push up (n-a avut niciodata fund, dar ce face tehnologia asta…) si un tricou decoltat pana-n buric. Langa ele, in coltul “cool” al reuniunii, Alex. Imbracat simplu, dar atat de sexy. Doamne, de ce nu putea sa se faca urat?

“Nu crestem niciodata” m-am gandit. Stam adunati in bisericute de tocilari si populari. Nu vine un moment in viata in care tocilarii castiga? Nu. Adevarul crud este ca nu. M-am indreptat impreuna cu Florentina catre coltul “uncool” unde ne-am regasit cu cativa colegi. Am inceput sa discutam despre meseriile actuale, despre scutece (bai! astia au copii!), despre facultatile terminate si diplomele acumulate in ultimii ani. Fiecare se lauda cat putea de tare. Eu nu reuseam sa articulez prea multe. Trageam cu ochiul, intocmai ca-n liceu, catre coltul sexy al incaperii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.