Marca, tuning, cai putere. Pe noi nu ne intereseaza aceste mici detalii. Nu suntem barbati sa ne dam mari si sa mesterim toata ziua la masina. Femeile, fashioniste din fire, vor o masina care sa mearga si punct. Cautam ceva care sa reflecte personalitatea noastra si sa ne defineasca.

Afla ce tip de masina ti se potriveste in functie de personalitatea ta:

SUV, o masina pentru aventuriere

De cele mai multe ori o masina tip SUV denota stabilitate, maturitate, dar si escapade turistice. Acestea sunt perfecte pentru persoanele dornice sa calatoreasca, fiind foarte spatioase si sigure. In plus, daca esti genul de femeie careia ii plac excursiile cu cortul, SUV-ul este perfect pentru tine. Pe langa sentimentul de liniste si incredere pe care ti-l ofera aceasta masina, este suficient loc pentru cortul, bagajele si ustensilele tale si, de ce nu, poate reprezenta si un loc confortabil pentru a te odihni.

Masinile de lux, perfecte pentru fashioniste

Masinile de lux denota responsabilitate, putere, independenta si stabilitate. Chiar daca sunt excesiv de scumpe, acestea sunt considerate adevarate bijuterii. De ce? Ei bine, pe langa faptul ca sunt realizate manual (uneori chiar si motorul), iar interiorul abunda in finisaje de bun gust: tapiterie de piele fina, lemn natural si totul , absolut totul, este computerizat. Si…unde te simti mai bine daca nu intr-o masina de lux? Aceasta iti ofera confort, siguranta si eleganta.

Asadar, daca te numeri printre persoanele independente, cu multi bani, care isi permit sa isi cumpere o astfel de masina, nu ezita sa iti faci cadou o bijuterie pe patru roti, doar meriti tot ce este mai bun.


Masinile sport pentru femeile care pot

Masinile sport sunt perfecte pentru femeile independente, indraznete, sigure pe ele. De cele mai multe ori, tinerii sunt cei care au inclinatii pentru acest tip de masini, fiind atrasi de caii putere si sunetul motorului in momentul in care este turat. Vrei sa intorci privirile trecatorilor? Atunci cea mai buna alegere este o masina sport, care sa te lase cu “gura cascata” in momentul in care o vezi.

Masinile hibride pentru femeile carora le pasa

Daca esti o persoana care vrea sa salveze mediul si ii pasa de mediul inconjurator sau de incalzirea globala, iti sugerez sa iti indrepti atentia catre masinile tip hibrid. Masina hibrid are doua motoare: unul cu combustie pe benzina sau motorina si unul electric. Cel din urma are rolul de a redistribui energia uzata. Unul dintre avantajele principale ale acestei masini este reprezentat de faptul ca duce la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. In plus, in comparatie cu masina electrica, nu exista riscul ca sistemul electric sa se defecteze sau ca motorul sa iti “moara” in timpul mersului (chiar daca motorul electric se descarca, masina trece automat pe cel cu benzina).

Masinile de clasa mini pentru femeile jucause

Masinile de clasa mini denota feminitate, eleganta si spirit ludic. Acestea sunt perfecte pentru femeile city smart, care isi doresc sa se strecoare in trafic si nu au ca punct forte punctualitatea. Avantajul principal al masinilor mici este faptul ca nu necesita mult spatiu pentru parcare, avand in vedere situatia dificila a soferilor din Bucuresti. Masinile de clasa mini sunt specifice femeii exuberante, impulsive si cu un caracter puternic.

  • Kudika

    4 lucruri pe care le poți face pentru a-ți îmbunătăți confortul de...

  • Kudika

    Bilet spre Dubai – o călătorie spre aventuri de neuitat

  • Kudika

    Soluții de încărcare inteligentă pentru mașinile electrice

  • Kudika

    Marius Elisei și Gabriela, sfarșitul relației? Declarațiile...

  • Kudika

    Depozitarea eficientă în contextul urban: flexibilitate și...

  • Kudika

    La shopping de...masini