Ce spune culoarea masinii despre tine?

Kudika
21 Iulie 2011

La fel ca si hainele pe care le purtam, masina pe care o detinem poate spune foarte multe despre personalitatea noastra: model, clasa, cai putere. Culoarea joaca si ea un rol extrem de important deoarece dezvaluie caracterul proprietarului, temperamentul si trairile acestuia.

La fel ca si hainele pe care le purtam, masina pe care o detinem poate spune foarte multe despre personalitatea noastra: model, clasa, cai putere. Culoarea joaca si ea un rol extrem de important deoarece dezvaluie caracterul proprietarului, temperamentul si trairile acestuia.

Masinile de culoare rosie

Daca te numeri printre femeile care conduc un automobil de culoare rosie, atunci esti constienta de dinamismul si energia de care dai dovada. Esti o fire puternica, pasionala si romantica, directa in relatiile cu oamenii. Ai o personalitate schimbatoare, o atitudine directa si spui lucrurilor pe nume de fiecare data. Nu suporti minciuna sau barfa, considerand ca prietenii se sustin reciproc si stiu sa accepte defectele persoanelor apropiate.

Masinile de culoare albastra

Persoanele cu masini de culoare albastra sunt firi schimbatoare, care trec cu usurinta de la un temperament calm si linistit la unul vulcanic, cu numeroase iesiri nervoase. In relatiile cu prietenii, dau dovada de maturitate, insa in situatiile dificile nu stiu sa fie prudente, aventurandu-se in necunoscut. Pentru ele problemele reprezinta adevarate capcane, din care nu pot iesi decat cu ajutorul celor apropiati.

Masinile de culoare neagra

Persoanele care conduc o masina neagra cauta sa impuna respect in tot ceea ce fac. Au o personalitate puternica, fiind destul de dificile in relatiile cu prietenii si persoanele necunoscute. Sunt dominate de putere si cauta tot timpul sa avanseze pe plan profesional. In relatii dau dovada de incapatanare si orgoliu, considerand ca este absolut necesar ca de fiecare data ele sa fie cele care au ultimul cuvant.

Masinile de culoare verde

Persoanele care conduc masini in nuante de verde sunt firi prietenoase si deschise, in care poti avea incredere. Au un temperament obisnuit, echilibrat si de fiecare data dau dovada de maturitate, indiferent de situatie. Le place sa fie ascultate, sa isi expuna punctul de vedere si sunt impotriva situatiilor contradictorii, incercand sa evite momentele tensionate printr-o conversatie calma si linistita.

Masinile de culoare gri

Daca te numeri printre persoanele care conduc masini in nuante de gri, ar trebui sa stii ca esti o fire serioasa, matura in gandire si calma. Stii cum sa te comporti in societate, iti place sa intretii o conversatie si sa iti faci multe cunostinte. Acorzi o deosebita atentie job-ului, considerand ca este absolut necesar sa muncesti pentru a te bucura de stabilitate pe plan financiar.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Setari Cookie-uri