Setari Cookie-uri

Ciocolata - cel mai dulce cadou de Valentine's Day

“Ciocolata este de o suta de ori mai buna decat un barbat: nu te jigneste, e dulce si are si patratele”. Nimic mai adevarat decat vorba acestui autor necunoscut.

Cu toate astea, cand vine vorba de iubire, nu putem sa nu asociem sentimentul inaltator cu gustul dulce al acestui desert. Nu imi pot inchipui o intalnire fara zambetul femeii care este surprinsa cu o bomboana de ciocolata. Nu imi pot inchipui o seara romantica fara o ciocolata impartita intre indragostiti.

Si nu imi pot inchipui ziua de 14 februarie fara sarutari cu gust de ciocolata.

O cutie de bomboane de ciocolata sau o tableta intreaga invelita intr-un frumos ambalaj cu mesaj este cea mai inspirata idee de cadou. Dupa preferinte, ii poti adauga un buchet de flori sau o sticla de sampanie/vin.

Anul asta nu e despre jucarii de plus si inimioare, anul asta e despre ciocolata cu arome afrodisiace. De fapt, ce spun aici, ca ciocolata in sine este un afrodisiac si nu ar trebui sa lipseasca de la intalnirile cu persoana iubita. Sfatul meu este ca la fiecare cina sa serviti un desert din ciocolata. O sa va binedispuna si o sa aprinda imediat flacara pasiunii.

Citește și:

Ei bine, de Valentine’s Day iti recomand sa iti surprinzi partenerul/partenera cu o ciocolata, doua, trei, etc. Niciodata nu o sa fie prea multa.

Daca nu ai timp sa umblii personal dupa cadou, magazinele online pun la dispozitie numeroase sortimente, care mai de care mai delicioase.

Sortimente ciocolata

Acadea de ciocolata: 5,50 lei; Ciocolata cu model: 10,45 lei

Gasim ciocolata cu cocos, ciocolata cu lapte si caramel, cu banane, cu martipan si amaretto, ciocolata cu cirese, batoane cu whiskey si acadele de ciocolata cu migdale.

Acestea sunt, totusi, doar cateva exemple.

Mi-a placut sa vad si tablete atent ambalate in cele mai simpatice si personale “hainute”. Daca mesajul nu este suficient de personal, atunci ai posibilitatea sa il personalizezi. M-a facut sa zambesc ideea de ciocolata impartita in doi - “Jumatate Monica, jumatate Andrei”.

Citește și:

Ciocolata

Iubitule, cum ma vrei: 12 lei; Te iubesc: 12 lei; Ciocolata jumatate: 15 lei; Kiss Me: 12 lei

Tu cum te-ai gandit sa iti surprinzi iubitul/iubita de Valentine's Day?

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.