Setari Cookie-uri

Circle of Love: Orice se poate rezolva prin iubire

Productia audio-vizuala Circle of Love te poarta prin etapele vindecarii unei suferinte din dragoste pe ritmurile muzicii Depeche Mode.

Unde ati filmat? Cum ati ales spatiile pentru filmare?

De filmari, montaj si organizarea “de santier” s-a ocupat Mihai Georgiadi si echipa sa, cu care Florian s-a inteles minunat. Am ales sa filmam totul in Bucuresti si imprejurimi, nu doar din rationamente logistice dar si sa aratam cate peisaje/arhitecturi frumoase se regasesc chiar sub nasul nostru, desi cateodata poate suntem prea prinsi cu treburile cotidiene ca sa le mai observam.

Interioarele s-au filmat la mine acasa, la Florian acasa si la Mojo Club, care au fost destul de draguti cat sa ne lase sa le incurcam activitatea pentru o saptamana.

circle of love

Cum ati construit spectacolul? Care a fost primul element de la care ati plecat?

Totul a plecat de la muzica. Realizand ca fiecare piese spune o poveste, mi-a placut provocarea de a pune cap la cap mai multe povesti sau capitole asa micute care sa insumeze in final un scenariu complex. Asa ca am scris “povestea”, am studiat (putin) ce spun psihologii despre etapele de doliu, care sunt caracteristicile fiecarei etape si apoi am studiat toata discografia DM, am ascultat live-uri cu ei, am citit din versurile lor, am citit povestile lor si povestile cantecelor lor, si intr-un final am ales piesele care puse cap la cap povestesc exact scenariul.

Citește și:

Insa mi-a fost teama ca lumea sa nu fie “furata” de trupa, de lumini, de concert, si sa rateze versuri, strofe astfel sa nu inteleaga foarte bine scrpitul; asa ca ne-am hotarat sa filmam si clipuri, cu actori care sa joace exact ce spun versurile. Si de aici a mai durat cam un an pana sa avem gata elementele din show: 8 luni am tinut ocupat studio-ul in care am realizat aranjamentele muzicale, in parallel am pregatit filmarile si toata vara 2015 s-a filmat, si a urmat montatul apoi si intr-un final pusul in scena si “reglatul” spectacolului.

As vrea sa subliniez ca ceea ce vor vedea oamenii pe 20 martie este rezultatul a aproape un an si jumate de “reglari”.

Ati avut un anumit public de minte cand ati creat spectacolul si daca da, care anume?

Nu l-am facut gandindu-ne la un anumit segment de public. Cred ca show-ul se adreseaza tuturor, celor care vor sa inteleaga unde te poate duce iubirea, cum se poate naste speranta din iubure si cum dintr-o aparenta situatie fara iesire, intunecata , deodata apare “Soarele”.

Citește și:

Ne-am gadit la inceput ca poate depecharii ar fii atrasi si mai tare avand in vedere ca toata muzica este semnata DM, precum si ca show-ul ar atrage si curiosii de nou, cei care vor sa vada show-uri multimedia, inovari si sunt curiosi cum se intrpatrund artele; dupa ce am tot vorbit cu oameni realizez ca poesvtea este cea care atrage cel mai mult publicul, si este foarte bine ca este asa. Practic noi nu punem in scena un concert, nu proiectam un film, nu facem cover-uri DM ci povestim despre iubire si speranta, si pare ca asta vrea lumea sa vada.

Iubirea este raspunsul la suferinta din iubire. Cum sa faci sa nu mai ajungi la suferinta?

Daca ti-as spune cum raspunde show-ul la asta, as strica surpriza si finalul. Ce pot spun este ca lumea sa fie atenta la personajul lui Florian care raspunde fix la intrebarea asta in final.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.