Setari Cookie-uri

5 atitudini care te impiedica sa te bucuri de sexualitatea ta

Exploreaza-ti sexualitatea cu mintea deschisa!

Lucrurile nu merg atat de bine in dormitor si nu te mai simti la fel de implinita sexual ca la inceputul relatiei? Nu te ingrijjora. Nu esti singura care trece prin asa ceva si, mai mult decat atat, problema poate fi rezolvata. Cel mai probabil, te confrunti cu una dintre situatiile de mai jos. Vestea buna este ca o poti depasi. Si nu uita ca este important sa te simti implinita in viata, inclusiv din punct de vedere sexual.

5 lucruri care te impiedica sa ai o viata sexuala implinita

sexualitate Foto: Sanakaaa, Shutterstock

1. Faci sex pentru partenerul tau

Una dintre cele mai costisitoare greseli pe care le fac femeile este sa faca sex pentru partenerul lor si placerea acestuia fara sa tina cont de nevoile lor.

Luni sau ani mai tarziu, isi dau seama ca au pierdut complet contactul cu sexualitatea lor iar in ocaziile rare in care fac sex, se simt usurate cand se termina. Solutia este preiei controlul, sa inveti sa spui nu si sa regasesti placerea de a face sex.

Citește și:

2. Faci sex ordonat

Nu, nu este musai ca totul sa se intample intr-o anumita ordine, intotdeauna aceeasi. Ideal este sa incepi sa abordezi sexul ca pe o aventura imprevizibila decat ca pe un joc de fotbal previzibil din liga B.

3. Crezi ca trupul tau functioneaza la fel ca al barbatilor

Daca atingi organele genitale ale unui barbat, ei vor simti placere. La femei nu este chiar asa. Tocmai de aceea, nu este nimic in neregula cu tine daca iubitul se repede direct la zona intima si tu nu simti nimic.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.