Setari Cookie-uri

Inele de logodna superbe care o vor face sa spuna DA pe loc!

In "Jurnalul unei shopaholice" mai scriem din cand in cand si materiale pentru domni si... domnisori. Acesta este unul dintre ele si vine in ajutorul celor care au hotarat sa faca un pas important in viata lor si sa isi faca iubitele cele mai fericite femei din lume. Mai exact, sa le ceara in casatorie.

Asa ca, dragul meu prieten, ti-am pregatit o selectie de inele de logodna absolut superbe, care o vor face pe aleasa ta sa spuna "DA" pe loc. Stiu ca ai emotii si ca nu vrei sa dai gres, ca vrei ca totul sa decurga perfect, iar inelul de logodna este cel care conteaza cel mai mult.

Nu uita, totusi, sa faci din momentul cererii in casatorie un moment plin de emotii, fie ca alegi sa faci asta public, cu multa lume in jurul vostru, sau in intimitate, cand sunteti doar voi doi. Ah, aici ar putea sa te ajute cutia de bijuterii cu inregistrare video, asta in cazul in care vrei sa o ceri in casatorie de la distanta, cand se asteapta mai putin.

Inele de logodna cu diamante

In prezent, cele mai multe dintre noi isi doresc sa aiba pe deget un inel cu diamant. De ce? Pentru ca "diamonds are a girl's best friends", desigur, stia ea, Marilyn Monroe, ce stia.

Citește și:

Dar si pentru ca diamantele stralucesc ca nicio alta piatra pretioasa, sunt elegante, finute si stau bine pe mana oricarei femei.

Sunt convinsa ca si tu te gandesti sa o impresionezi tot cu un inel cu diamant, iar eu am pentru tine trei recomandari dintre cele mai fine.

Mie personal imi place cel imbracat pe jumatate cu diamante, dar nu toate femeile sunt "pretentioase" ca mine, altele se multumesc cu un singur diamant... Atentie! Cu cel mai mare diamant.

Inele de logodna cu diamante

Inel de logodna cu diamante Inel de logodna cu piatra pretioasa Inel de logodna cu diamant

Inele de logodna din aur

Inelul de logodna, cu piatra pretioasa sau nu, trebuie sa fie musai din aur sau din argint. Inelul de logodna si verigheta sunt singurele bijuterii pe care o femeie le poarta toata viata, acesta fiind principalul motiv pentru care conteaza metalul din care sunt confectionate.

Citește și:

Pentru ca nu sunt obisnuita sa port inele, am zis de multe ori ca o sa imi tatuez un inel pe deget sau ca prefer sa fie un inel simplu, nu neaparat din aur sau argint, ci mai degraba de plastic. Insa nu te baza pe asta, viitoarea logodnica s-ar putea sa nu aiba aceeasi gandire.

Cum spuneam, inelul de logodna nu mai iese de pe deget din momentul in care ai cerut-o in casatorie si a spus "DA", asa ca acorda seriozitate atunci cand il alegi. Inelele de logodna din aur pot fi si ele cu pietre pretioase si semi-pretioase, sau simple. Pentru ca tu cunosti cel mai bine gusturile iubitei, asigura-te ca iei ceva care se potriveste stilului sau.

Inele de logodna

Inel de logodna 18 K Inel de logodna aur alb si galben Inel de logodna 14 K

La final te las in compania catorva citate de dragoste din care sa te inspiri in cazul in care vrei ca cererea in casatorie sa fie mai mult decat intrebarea "Vrei sa fii sotia mea?".

Citește și:

"Nu numai ca vreau sa fiu iubit, vreau sa se spuna ca sunt iubit." [George Elliot]

"Cand iubesti puternic, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita." [Pascal]

"Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor."

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." [Emanuel Swdenborg]

"Dragostea este singurul joc de doi in care amandoi pot sa castige."

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Syda Production

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.