Setari Cookie-uri

Despartiti dar impreuna

Cred ca exista omul perfect pentru noi si pentru momentul in care ne aflam in evolutia noastra sufleteasca si spirituala.

Insa pentru a-l gasi, este nevoie sa renuntam la trecut oricat de tentant pare sa ne agatam de ceea ce ne este familiar si credem ca ne face bine. Poate ca ex-ul nostru este prietenul nostru cel mai bun, poate ca este un amant minunat. Insa nu degeaba este ex. Nu spune nimeni sa rupi relatia in totalitate. Insa da-ti timp sa respiri si sa inveti. Sa te redescoperi si sa stii ce vrei. Sa te eliberezi. Sa iti faci prieteni noi - da, sa stii ca atunci cand ai inima deschisa, se poate. Sa faci loc in viata ta. Altfel este ca si cum ai vrea sa adaugi haine noi intr-un dressing care da deja pe dinafara.

Elibereaza relatia cu iubire si recunostinta. O poti face in gand, intr-o meditatie sau te poti intalni cu fostul tau si avea o discutie fata in fata. Chiar daca vi se va parea dificill la inceput, iti garantez ca la scurta vreme va veti simti usurati. Iar el iti va fi recunoscator.

Citește și:

Foto prima pagina: Yuganov Konstantin, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.