Setari Cookie-uri

Barbatul cu Mercur vesnic retrograd

Doamnelor, domnilor, sunteti bine? Vreti sa stam putin de vorba despre felul in care Mercur retrograd de vara asta ne-a dat tuturor vietile peste cap?

Marea mea problema este ca se astepta ca eu sa citesc ganduri. In rarele momente in care deschidea gura sa verbalizeze ca asta ii place dar ailalta ii pute, se lasa cu scandal. Pai cum asa? Cum adica eu nu stiu deja toate lucrurile astea? Simplul fapt ca trebuie sa imi spuna inseamna ca mie nu imi pasa de relatia noastra, n-am investit emotional si sunt o femeie rea, rece si razbunatoare.
Stai, bre, incet, ca eu nu te-am intrebat decat ce facem in weekend!

Nu puteam sa ii spun lui Vladimir ca eu si omul asta o ducem bine impreuna. De fapt, eram complet si profund nefericiti intr-o relatie care, din exterior, parea scrisa in stele. Inclusiv zodiile noastre sunt compatibile, cu atat mai mult gusturile la filme si la carti. Dar adevarul este ca nu pe asta se construieste o relatie. In cel mai bun caz am fi putut fi doi prieteni buni iar simplul gand ca asa ar putea arata viitorul meu imi strangea carnea pe mine. Toata relatia am pasit pe varful picioarelor ca nu cumva sa il deranjez, sa il bruschez, sa ii stric echilibrul emotional. Dincolo de zodii si ascendent, crunta realitate este ca nu ne potriveam si basta!

Citește și:

Intre noi fie vorba, totusi, Vladimir mi-a zis si asta.

- Tu ai ascendent in Gemeni, Noemi. Te exprimi, empatizezi, oferi. N-ai ce sa faci tu cu baiatul asta asa mofturos si morocanos. Cred ca se uita urat la tine si cand razi. Ii e ciuda pe optimismul tau. Ia uite aici!, zice Vladmir si imi pune in fata un tabel intr-un cerc cu niste stele pe fundal din care n-am inteles nimic. Noemi, lasa-l si fugi ca imbatranesti inainte de vreme. Nu-l vezi ca s-a nascut cu Mercur in retrograd?

Foto prima pagina: Nejron, Photo, Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.