Setari Cookie-uri

5 moduri prin care il poti pune pe fuga dupa primul sarut

Povestea care te-a facut sa crezi din nou in iubire a avut parte de un final neasteptat? Afla de ce!

V-ati intalnit, v-ati placut, ati petrecut un weekend de vis impreuna si apoi a disparut. Povestea care te-a facut sa iti reconsideri planurile de Revelion a ajuns la un final la care nu te asteptai. Stiu ca iti faci tot felul de scenarii insa, daca te regasesti intr-una din ipostazele de mai jos, cel mai probabil tu l-ai pus pe fuga.

5 modalitati prin care pui un barbat pe fuga

cum il pui pe fuga foto: Antonio Guillem, Shutterstock

1. Esti suspicioasa

Ii arati cat de putina incredere ai el si, implicit, in tine insati. Ii pui o mie de intrebari, gasesti un motiv de discutie din orice, ba chiar ii ceri sa iti trimita dovezi atunci cand spune ceva. Este foarte bine sa fii atenta la semnalele de alarma, insa nu exagera si nu lasa experientele trecute sa isi puna amprenta asupra situatiei actuale.

2. Actionezi ca o pustoaica de liceu

Poate ca unii barbati au fantezii cu scolarite insa atunci cand vine vorba de relatia de cuplu, isi doresc o femeie cu capul pe umeri, capabila sa isi gestioneze emotiile. A-ti inchide telefonul atunci cand nu iti raspunde, a-ti schimba dispozitia si starea de spirit frecvent, a plange si ameninta reprezinta atitudini care nu te vor duce prea departe. Inainte de a actiona intr-un fel sau altul, calmeaza-ti emotiile si afla exact ce anume iti doresti de la el. Nu orice barbat este dispus sa revina langa tine dupa ce i-ai spus ca nu il mai vrei.

Citește și:

3. Pretinzi ca esti altcineva

Desi se spune despre femei ca au o intuite puternica, si barbatii pot mirosi atunci cand cineva se preface. Daca te comporti intr-un anumit fel doar pentru a-i face pe plac, mai devreme sau mai tarziu iti vei arata adevarata fata.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.