Setari Cookie-uri

Trei cauze pentru care atragi același tip de partener

Unul dintre sfaturile primite de la mama, în adolescență, a fost acela să nu sar dintr-o relație într-alta. Nu este vorba de timpul de care avem nevoie pentru a procesa ceea ce s-a întâmplat și a ne redescoperi pe noi înșine, dar mai ales de faptul că atragem ceea ce suntem.

Dacă vrem un alt tip de partener, trebuie să ne dăm răgazul de a cultiva în noi înșine calitățile pe care le dorim de la el.

De asemenea, atunci când relațiile tale de cuplu par trase la indigo, sunt șanse mari să fie vorba de una din următoarele trei cauze.

Trei cauze pentru care atragi acelasi tip de partener

1. Sunt o oglindă a unor aspecte ale personalității tale care au nevoie de vindecare

Fiecare persoană pe care p întâlnim este o reflexie a unui aspect existent în propriul nostru psihic. Sunt oameni adevărați, da, dar ceea ce le observăm la ei este o reprezentare proprie a ceea ce credem că sunt. Acest lucru este produs în propriul nostru psihic și se bazează pe propria noastră lume interioară. Contrariile se atrag sau așa se spune. Deși poate părea că un n condiment care creează echilibru în relație, cauzele sunt mai profunde. Partenerul evidențiază anumite aspecte ale personalității tale pe care trebuie să le accepți și să le îmbrățișezi. Să îți iubești partenerul înseamnă să iubești acea parte din tine pe care nu o accepți. Pe măsură ce faci vezi observa că devine din ce în ce mai ușor să îl iubești și pe el.

Citește și:

2. Te învață o lecție karmică

Există relații care sunt destinate să cauzeze suferință deoarece sufletul are nevoie de aceasta pentru a putea crește. Indiferent cât de mult tu și partenerul tău ați încercat să faceți relația să funcționeze, ați ajuns să vă răniti unul pe celălalt. Îți vei da seama care sunt lecțiile pe care le ai de învățat începe să se descurce pe măsură ce înaintezi pe drumul tău.

3. Te ajută să creezi ceva nou din haos

Uneori lucrul care te poate ajuta să crești nu există încă. Uneori nici măcar nu știi dee ce anume ai nevoie așa că trebuie să descoperi și să creezi acest lucru. Cel mai bun mod de a descoperi ceva nou este de a crea o reacție chimică haotică. La fel ca teoria lui Hegel despre antiteză și sinteză în care conflictul ideologiilor creează ceva nou cunoscut sub numele de sinteză, sunt șanse mari ca partenerii de cuplu care au ciocniri frecvente să creeze ceva nou care să le fie benefic ambilor.

Citește și:

Personalitățile și opiniile voastre diferite vă ajută să vă lărgiți perspectiva și să căpătați o viziune diferită asupra lucrurilor.

Sursa Foto: Shutterstock/ By Scharfsinn

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.