Setari Cookie-uri

4 întrebări pe care ți le pui înainte să spui gata

Povestea voastră de iubire a început frumos. Lucrurile au decurs minunat până când ați ajuns să vă apropiați suficient de mult încât lucrurile să devină serioase și vechile răni să iasă la iveală.

Inevitabil, au apărut certuri și discuții. Brusc, ți s-a părut că nu mai sunteți la fel de potriviți unul pentru celălalt și ai început să te gândești la despărțire. Este oare cea mai bună soluție? Iată patru întrebări pe care să ți le pui înainte să spui ”gata”:

Intrebari pe care sa ti le pui inainte sa te desparti de el

Sursa Foto: Shutterstock/ By Alicia G. Monedero

1. Ce am făcut eu pentru ca lucrurile să ajungă aici?

Maeștrii spirituali spun că o relație este o entitate separată, creată prin interacțiunea celor doi parteneri. De aceea, ce se întâmplă în și cu cuplul respectiv este un produs al ambilor parteneri. Fiecare dintre voi are o parte de responsabilitate (atenție, asta nu înseamnă că trebuie să te învinovățești). Prin urmare, întreabă-te ce energie ai adus tu în cuplu. Ai fost cea mai bună versiune a ta? I-ai acordat partenerului înțelegere și toleranță? I-ai arătate iubire? I-ai înțeles nevoile și i-ai respectat valorile?

Citește și:

2. Am învățat tot ceea ce era de învățat?

Privește la ceea ce nu funcționează în relația ta pentru a observa dacă nu cumva este un tipar care se repetă. Dacă așa stau lucrurile, soluția nu este neapărat să ieși din relație ci să aștepți până când înveți lecția. Ulterior, lucrurile se rezolvă de la sine. Fie începeți să vă înțelegeți mai bine, fie relația se desface fără regrete și drame. Insă dacă nu înveți ceea ce e de învățat, vei atrage un alt partener care te va pune în situații similare.

3. Ceea ce mă deranjează la el sunt probleme de fond sau mici nimicuri?

Ce este mai important pentru tine? Sa aiba o inimă mare și bună și să simți că te poți bizui pe el sau faptul că nu dansează și nu îți trimite sms-uri toată ziua bună ziua. Este atent la nevoile tale și face tot posibilul să le satisfacă? Invață din conflictele voastre și evită să facă lucrurile care te-au supărat? Sau acționează cu npăsare deși îți spune cuvint frumoase. Uneori, avem tendința să renunțăm prea ușor la o persoană din cauza unor lucruri mărunte.

Citește și:

4. Cât de conectați sunteți?

Să fiți conectați înseamnă să îți anticipeze gândurile și dorințele. Să îți trimită un mesaj exact atunci când te gândești la el. Să simți că deși aveți discuții în contradictoriu, conexiunea dintre voi este mai puternică. Inseamnă să îi simți prezența chiar și atunci când nu este lângă tine pentru că se gândește la tine și te simte. Iar asta este un lucru mare.

Intrebari pe care sa ti le pui inainte sa te desparti de el

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Rawpixel

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.