Setari Cookie-uri

Cum să te comporți cu un bărbat care te-a trădat

Totul a fost bine și frumos. Vă înțelegeați din priviri, chimia dintre voi îi făcea geloși pe vecini în miez de noapte, iar acum toate astea au dispărut pentru că el te-a trădat. Ce e de făcut? Să îi asculți motivele și să îi accepți scuzele sau să îi închizi ușa în nas pentru totdeauna?

Cum sa te comporti cu un barbat care te-a tradat

sursa foto: shutterstock/by conrado

Înainte de toate, ține cont de faptul că, atunci când te simți trădată, te pui în postura de victimă. Dar oare chiar ești o victimă? Sigur că, la prima vedere pare mai ușor să dăm vina pe celălalt pentru ceea ce noi ne prefacem că nu vedem. Inima îți spune întotdeauna dacă lângă el este bine pentru tine. Dacă ai avut îndoieli, ai simțit nesiguranță în ciuda atracției, ai știut că lucrurile nu sunt tocmai ceea ce par a fi. Atunci când știi un lucru, chiar și la nivel intuitv, lucrurile se întâmplă cu acceptul tău iar ”vina” se împarte la doi. Tu, că nu ai ținut cont de avertizarea meteo, el, că făcut ca tunetele și fulgerele să se abată peste relația voastră.

Universul lucrează în felul său, iar o trădare poate reprezenta, de fapt, o eliberare către ceva mai bun pentru tine, un mod de a te proteja de evenimente mai grave în viitor sau chiar o lecție pentru tine. Atragem oameni cu o vibrație similară prin urmare poate că și tu, la rândul tău trădezi într-un alt mod sau pe altcineva. Poate fi vorba inclusiv de propria persoană. Și asta pentru că atunci când alegi să ignori șoapta sufletului, te trădezi, de fapt pe tine.

Citește și:

În momentul în care înțelegi mesajul spiritual al trădării lui, îți este mult mai ușor să depășești momentul și să îți păstrezi inima deschisă către iubire. Scapi de un sac de ranchiună, resentimente și amărăciune, care numai ușor nu este. Dormi liniștită noaptea în loc să uzi perna sau să îți ții prietenele la telefon până după miezul nopții urzind planuri de răzbunare. Îl poți trata cu toleranță și compasiune ca pe o ființă umană perfectibilă, dar imperfectă. Asta nu înseamnă că trebuie să îi fii confidentă sau să te întorci la el dacă promite că nu va mai face.

Amândoi aveți nevoie de timp pentru a învăța din acea experiență. Cred că oamenii se schimbă dacă își doresc să se schimbe. Iar dacă el va face asta, sufletul tău va știi. Până atunci eliberează-l și astfel, te vei elibera pe tine.

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/by i_b

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.