Setari Cookie-uri

Cele 4 ingrediente de succes pentru o relație de lungă durată

Ai citit bine – sunt doar 4 ingrediente cu care trebuie să îți condimentezi relația dacă vrei să te bucuri de o poveste de dragoste ca în filme, poate chiar mai frumoasă și mai reală. Nu este deloc complicat și nu este nici măcar ceva la care nu te așteptai.

Să fii tu, să fii pasională, să ai încredere și să fii sinceră este ceea ce îl va determina pe cel de lângă tine să își imagineze tot restul vieții alături de tine. Ah, și aș mai adăuga ceva: râdeți mult împreună!

Fii tu

sursa foto: shutterstock/fs stock

1. Fii tu!

Îndrăgostite lulea și pentru că ne dorim cu orice preț ca povestea de dragoste pe care o trăim să se întindă pe ani lungi, acceptăm cu ușurință să renunțăm la noi și să ne transformăm în cine vor ei să fim. Greșit! Mai devreme sau mai târziu, adevărata noastră personalitate va ieși la iveală și atunci s-ar putea să îl speriem pe cel care s-a îndrăgostit de noi crezând că suntem altcineva. În cazul ăsta, situația, deși tristă, este clară – bărbatul respectiv nu este cel predestinat. Și aici singurele vinovate suntem noi, pentru că nu ne arătăm cum suntem de fapt la primele întâlniri. Fii tu cu bune și rele și vei atrage persoana potrivită!

Citește și:

2. Păstreză pasiunea!

Odată cu trecerea anilor, relația devine mai solidă, începe să se bazeze mai mult pe încredere și respect, însă, din nefericire, când vine vorba de pasiune... aceasta își cam pierde din intensitate. Trebuie să fim conștiente că pasiunea este, totuși, extrem de importantă într-o relație. Micile gesturi de tandrețe (îmbrățișările, sărutările furate, ținutul de mână, atingerile obraznice în locuri publice) fac ca pasiunea să ardă încontinuu chiar și după 4-5 ani de relație. Mai mult, nu ar strica ca din când în când să îmbrăcăm un desuu incitant și să îl așteptăm în dormitor, la lumina lumânărilor. Cu tot acest arsenal, el nu va mai simți nevoia să admire o altă persoană de sex feminin care știe să își pună mai bine în valoare calitățile fizice.

Citește și:

Pasiunea

sursa foto: shutterstock/by 4 pm production

3 și 4. Sinceritate și încredere.

Încrederea vine la pachet cu sinceritatea. Dacă două persoane sunt sincere una cu cealaltă, atunci nu au cum să nu aibă și încredere. O relație de lungă durată, indiferent de ce tip de relație este, are la bază sinceritatea și încrederea. Atunci când o persoană este sinceră înseamnă că este ea în forma ei naturală, fără nicio mască, fără minciuni, iar atunci când este sinceră înseamnă că are intenții și sentimente sincere. Fii sinceră cu el în orice moment și ai încredere în el! Dacă îți suportă sinceritatea, oricât de dură ar fi uneori, viitorul vostră împreună sună bine.

sursa foto front page: shutterstock/by emotions studio

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.