Setari Cookie-uri

Poți fi și tu o femeie-zeiță

În fiecare femeie se ascunde o zeiță. Atunci când dai la o parte așteptările celorlalți, prejudecățile, credințele limitative, gura lumii și când îmbrățișezi natura profund feminină, ea iese la suprafață. Dacă te recunoști în rândurile de mai jos, înseamnă ca ești una dintre ele. Iată ce face o femeie-zeiță.

Femeia zeita

sursa foto: shutterstock/by irina alexandrovna

1. Are grijă de sufletul ei. Sufletul este sursa ta de energie, de inspirație, de iubire. Este acea parte nemuritoar conectată în permanență la câmpul universal de energie. Indiferent de ceea ce faci, nu îl poți ucide. Chiar și atunci când îl ignori, el face tot posibilul să comunice cu tine. Hrănește-ți sufletul astfel încât să te bucuri la maxim de prezența lui în viața ta. Dă-i bucurie, recunoștință și iubire. Nu va face decât să te ghideze în așa fel încât să atragi și mai mult dintre acestea în viața ta.

2. Are grijă de trupul ei și și-l iubește. Ni se vorbește de casă și țară însă adevărul este că principala noastră casă în această viață este trupul nostru. Fără trup, sufletul nu poate experimenta căldura soarelui pe piele sau îmbrățișarea persoanei dragi. Atunci când sufletul părășește trupul, corpul moare. Să ai grijă de trupul tău înseamnă mai mult decât să îl hrănești cu alimente sănătoase și vii, să faci mișcare, să te odihnești, să petreci timp în natură. Gândurile și emoțiile tale au un impact direct și imediat asupra celulelor tale. Așadar, hrănește-ți corpul cultivând gânduri și o atitudine pozitivă. Stai departe de mediile toxice, de orice fel. Și nu găsi scuze pentru a nu face asta. Intotdeauna ai de ales. Indiferent de forma corpului și de vârstă, femeia-zeiță și-l iubește și îi este recunoscătoare.

Citește și:

3. Este o ambasadoare a iubirii. Femeia este cea care transmite flacăra iubirii către ceilalți, inclusiv către bărbați. Nu întâmplător ea este cea care transformă o casă într-un cămin. Se iubește pe sine și iubește pe ceilalți. Vorbește cu blândețe și acționează cu compasiune pentru că știe că fiecare dintre noi se află pe propriul drum al evoluției, în diverse stagii de evoluție spirituală. Știe că fiecare om are nevoie să se simă iubit, văzut și acceptat. Cunoaște forța vindecătoarea a iubirii. In fiecare zi acționează ca o oglindă în care fiecare își vede propria frumusețe.

Ambasadoare a iubirii

4. Este autentică și centrată. Știe că face parte dintr-un întreg și că separarea și frica reprezintă doar niște iluzii. Prin urmare, nu are nevoie de validarea celorlalți. Spune nu atunci când o situație, propunere sau persoană nu o onorează. Iși trăiește propriul adevăr respectând adevărul celorlalți. Este conectată la energia ei feminină, la natura ei sălbatică și creatoare, pe care și-o exprimă în fiecare clipă. Iubește să primească, nu doar să dea.

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/by irina alexandrovna

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.