Setari Cookie-uri

6 semne că ți-ai întâlnit alesul

Atunci când îți întâlnești alesul, pur și simplu știi, spune Toni Payne. Știi de la prima privire. Fiecare aspect al vieții tale , inclusiv tu însăți, va înflori făcându-te să îți dai seama că a meritat să aștepți. Fiecare clipă se transformă într-un miracol. Iată șase semne că ți-ai întâlnit, în sfârșit, alesul.

Semne ca ti-ai intalnit alesul

1. Îți amintești data exactă la care v-ați întâlnit

Te întâlnești cu mii de oameni înr-o viață. Dar pentru că întâlnirea cu alesul tău este specială, nu poți uită această dată. Îți face plăcere să îți reamintești acest moment din nou și din nou.

2. Renunți la ceva important doar pentru a fi cu el

Poate că ai de gând să participi la un eveniment important, dar ești dispus să renunți și alegi să îți petreci timpul cu el în schimb. Faci asta pentru că inima ta îți spune că, dacă vei lăsa această ocazie să îți scape, o vei regreta pentru tot restul vieții.

3. Ziua ți se înseninează în momentul în care îl vezi

Ziua ta s-ar fi putut derula ca orice altă zi, alături de aceiași oameni, făcând aceleași lucruri. Insă atunci când alesul tău apare, te minunezi de prezența lui și simți cum ziua se înseninează.

Citește și:

4. Petreci mai puțin timp cu prietenii

Prietenii tăi sunt importanți în viața ta. Sunt cu tine în vremurile tale fericite și tulburi. Dar nu vei ezita să renunți la timpul pe care intenționezi să-l petreci cu ei pentru a fi cu alesul tău.

5. Prietenii tăi te susțin

Prietenii tăi te cunosc foarte bine. Ei știu atunci când ceva sau cineva înseamnă mult pentru tine și te susțin. Ei se bucură pentru fericiea din viața ta.

6. Nu ai niciun regret să își petreci viața alături de el

Când te căsătorești cu persoana potrivită, nu vei regreta nici măcar o singură zi această decizie. Chiar dacă apar suișuri și coborâșuri, regretele nu au loc în inima ta.

Alesul tau

sursa foto: shutterstock/by tom wang

Nimic durează în această lume. Îți poți pierde alesul într-o bună zi însă ceea ce contează este că ai luat decizia potrivită de a o păstra persoana lândă tine și nu ai încetat niciodată să o iubești.

Citește și:

sursa foto frot page: shutterstock/ by somjade dachklung

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.