Setari Cookie-uri

5 semne că te minte

Oamenii nu spun întotdeauna adevărul. Fie se tem, fie le este rușine, fie vor să obțină ceva de la cineva sau vor să își păstreze imaginea intactă. Oricât de dureros ar fi adevărul, o relație de cuplu împlinită are nevoie de onestitate și sinceritate. Iată 5 semne care tradează faptul că lucrurile nu stau chiar așa.

Semne ca te minte

sursa foto: shutterstock/by eldar nurkovic

1. Evită contactul vizual

Îți poți aminti un moment din copilărie când ai făcut ceva rău sau când ai încercat să ascunzi ceva de cineva? Probabil că ai evitat contactul vizual cu persoana respectivă. Acest lucru se datorează faptului că privitul în ochi creează o legătura între doi oameni. Atunci când există o conexiune, putem simți durerea, fericirea, entuziasmul celeilalte persoane. Evitarea contactului vizual înseamnă că persoana evită conexiunea cu tine din anumite motive.

2. Pare distant

Cel mai probabil te simți conectată emoțional cu partenerul tău. Îi împărtășești cum te simți pe parcursul zilei și el îți împărtășește stările lui. Dacă partenerul tău se distanțează brusc din punct de vedere emoțional, dacă nu îți mai împărtășește trăirile sale, există ceva în neregulă. Dacă încearcă să te evite atunci când îți deschizi inima sau doar îți dă răspunsuri politicoase și superficiale, ar trebui să ai o discuție cu el.

Citește și:

3. Nu pune întrebări

O persoană care construiește o relație cu cineva va dori să știe despre cum decurge ziua celeilalte persoane. Este normal ca partenerul tău să îți pună întrebări. Cu toate acestea, dacă se oprește brusc să te mai întrebe ceva pentru o perioadă mai lungă de timp și pur și simplu se rezumă la conversații superficiale, e posibil să ascundă ceva. O persoană care nu dorește să i se adreseze întrebări evită să pună întrebări altor persoane.

Contact vizual

4. E ceva aiurea cu el

Îți cunoști bine partenerul sau așa se presupune. Dacă ceva ți se pare neobișnuit, trebuie să stați de vorbă. S-ar putea să aibă un moment mai dificil și să nu dorească să pară vulnerabil. In această situație, este important să îl faci să se simtă în siguranță penru a-ți împărtăși ceea ce este în neregulă. Dacă refuză să vorbească, ai încredere în intuiția ta. Probabil că ceva este în neregulă.

Citește și:

5. Povestea lui nu stă în picioare

Mincinoșii spun, de obicei, povești complicate. Ei încearcă să facă totul să pară logic și complică povestea pe care o spun. Alte indicii că e minte sunt faptul că spune povestea la persoana a treia și dă puține detalii.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.