Setari Cookie-uri

Meditația iubirii

Pentru a te ajuta să simți magia Crăciunului îți împărtășesc una din meditațiile mele preferate. Aceasta a fost primită în dar de Daniela Lucia Nistor, scriitoare și mesager spiritual, în timpul vizitei sale în Abadiania, Brazilia, de la entitățile protectoare ale Casei Del Dom Ignacio.

Așează-te într-o poziție confortabilă, cu spatele drept și picioarele pe podea. Inchide ochii și respiră profund. Adu-ți mâinile în fața inimii în rugăciune.

Lasă-ți mintea să coboare în inimă și să se conecteze cu această. Binecuvântează-le și invită-le să se armonizeze una cu cealaltă. Imaginează-ți cum se contopesc într-o singură entitate. Vizualizează-le într-o sferă de lumină în fața ta.

Apoi permite-i aceste sfere să se așeze în palmele tale și inspiră energia iubirii pure care vine din sferă. Insipiră încet, în mod conștient până când creezi o nouă sferă de de iubire. Du-o deasupra capului tău și coboar-o în chakra coroană pentru a te ajuta să manifești întregul tău potențial divin. Inspiră și expiră în această sferă până când creezi o nouă sferă de iubire.

Citește și:

Meditatia iubirii

sursa foto: shutterstock/by popcorner

Adu această sferă în chakra celui de-al treilea ochi și dă-ți voie să renunți la iluzii, să vezi adevărul, să fii în uniune cu adevărata ta viziune despre tine. Inspiră și expiră și umple această chakră cu iubire.

Permite-i sferei de iubire să pătrundă acum în chakra gâtului și dă-ți permisiunea să spui adevărul și să vindeci comunicarea ta cu restul lumii. Inspiră și expiră și umple chakra gâtului cu iubire.

Adu această sferă în chakra inimii și dă-ți voie să simți profund, să îți eliberezi emoțiile și să trăiești viața din plin. Să te reîndrăgostești de tine și de viața ta. Inspiră și expiră și umple această chakră cu iubire pentru tine și întreaga lume.

In timp ce sfera de iubire intră în plexul tău solar permite-ți să să-ți folosești total puterea personală pentru a aduce mai mul bine în lume. Inspiră și expiră și umple această chakră cu iubire.

Citește și:

Permite-i sferei de iubire să pătrundă acum în cea de-a doua chakră, localizată chiar sub buric și permite-i să vindece toate relațiile cu familia ta de sânge și întreaga rasă umană. Inspiră și expiră și umple această chakră cu iubire.

Permite-i sferei de iubire să pătrundă acum în chakra rădăcină și permite-ți să fii cine ai venit să fii, să te simți în siguranță și binevenită în lume. Conectează-te cu corpul tău, cu vitalitatea ta și cu toate resursele vindecătoare care îți stau la dispoziție. Primește cu iubire vindecarea relației cu părinții tăi, oferă și primește iertare deplină. Inspiră și expiră și umple această chakră cu iubire.

Sfera de iubire

Invită sfera de iubire să se conecteze acum cu tălpile tale și cu chakrele acestora. Simte conexiunea ta cu Pământul, simte-te iubită și hrănită de planea noastră. Inspiră și expiră și permite-i energiei tale să coboare și să se conecteze cu inima iubitoare a Mamei Pământ. Simte conexiunea, simte apartenența ta aici, scaldă-te în energiile sale, simte-te acasă și zâmbește.

Citește și:

Te-ai îmbăiat în frecvența iubirii. Inspiră și dă-ți voie să te umpli cu iubire, în fiecare celulă a corpului tău, în fiecare țesut și organ, în toată ființa ta. Fii iubire.

Ești iubire acum. Păstrează această stare de spirit pe tot parcursul zilei.

sursa foto front page: shutterstock/by sergey edentod

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.