Cele mai câștigate suntem dacă bărbatul de care ne-am îndrăgostit este un om bun... și chipeș, bineînețeles. Cu toate că, probabil ai observat, când te simți atât de bine lângă o persoană, chiar dacă în urmă cu o lună de zile nu ți-ai fi închipuit că ai putea să o privești cu alți ochi, începi acum să o vezi ca pe cea mai frumoasă persoană din lume.

sursa foto: shutterstock/by george rudy

Cum ne dăm seama că bărbatul la brațul căruia ne facem apariția cu mândrie este un om bun cu care putem avea o relatie sanatoasa? Nimic mai simplu. Iată semnele care te vor ajuta să îți dai seama încă de la primele întâlniri:

15 semne că este un om bun

1. Un om bun nu te lasă niciodată să uiți cât te iubește. Atenția, complimentele și iubirea nu se cerșesc de la nimeni, mai ales de la bărbatul cu care ai o relație. Bărbatul potrivit știe asta, motiv pentru care va face eforturi să îți demonstreze în fiecare zi că te iubește, uneori chiar printr-un gest mărunt.

2. Un om bun te sprijină întotdeauna. Nu o să fie niciodată gelos pe reușitele femeii de care este îndrăgostit și nu o să dispară atunci când ea trece printr-o perioadă grea. Bărbatul potrivit își sprijină femeia chiar și atunci când aceasta nu are cea mai mare dreptate.

3. Un om bun te inspiră. Te inspiră, în primul rând, să fii o persoană mai bună, să iubești și te inspiră să fii din ce în ce mai bună pe plan profesional, să îți urmezi visurile.

4. Un om bun va lupta să îți câștige încrederea. Mulți renunță imediat ce simt că le aparții și nu mai sunt atenți la comportamentul lor vis-a-vis de tine, dar omul bun va încerca în fiecare zi să te surprindă făcându-te să înțelegi că în el poți avea cea mai mare încredere.

5. Un om bun te va face să te simți frumoasă în orice moment. Mulți ar spune că nu este necesar să le reamintească partenerelor că sunt frumoase din moment ce au o relație care se întinde deja pe ani, dar greșesc. Omul bun nu este zgârcit în complimente, și nu doar atât, el este construit astfel încât să simtă nevoia să îi spună femeii luni cât este de frumoasă ori de câte ori are ocazia.

6. Un om bun te va face să te simți în siguranță. Nu există sentiment mai liniștitor decât cel de siguranță, iar un bărbat bun din toate punctele de vedere cunoaște acest aspect, motiv pentru care femeia de la brațul lui se va simți întotdeauna protejată.

7. Un om bun va face lucrurile mici. Ai nevoie să îți cumperi niște medicamente de la farmacie, însă ești obligată să rămâi peste program la birou?! Ai uitat să cumperi pâine și tu ai ajuns deja acasă? Pe el nu îl va deranja să facă toate astea în locul tău, ba chiar se va bucura că a putut să ajute.

sursa foto: shutterstock/by 4pmproduction

8. Un om bun nu întrece niciodată măsura. Nu va întrece măsura cu glumele proaste, în special dacă vă aflați în compania altor persoane. Nu va întrece măsura într-o ceartă, ci va încerca să își păstreze calmul și să nu jignească. La fel, nu va întrece măsura cu sărutările pătimașe și atingerile îndrăznețe în public. Omul bun este și un gentleman in același timp.

9. Un om bun caută să fie în fiecare zi mai bun. Este ambițios, d-asta te-ai și îndrăgostit de el. În fiecare zi vrea să învețe ceva nou și încearcă să își depășească condiția.

10. Un om bun știe că acțiunile valorează mai mult decât vorbele. De vorbe ne-am săturat cu toții, chiar și el, așa că atunci când o să aibă ceva de demonstrat, va căuta să arate prin gesturi și fapte, nu prin vorbe multe care se pierd pe drum.

11. Un om bun se va deschide în fața ta. Pentru că este un om bun, iar tu ești femeia de care s-a îndrăgostit și cu care vrea să împărtășească tot ce i se întâmplă, se va deschide ușor în fața ta. AI grijă să îl asculți când îți vorbește!

12. Un om bun va fi onest cu tine. Când se dorește o relație fericită și sănătoasă, un om bun știe că onestitatea este cea mai bună politică. Va aștepta același lucru din partea ta.

13. Un om bun te va face să te simți confortabil atunci când te deschizi în fața lui. Multora dintre noi ne vine destul de greu să ne exprimăm sentimentele, dar dacă în fața ta o să îl ai pe bărbatul bun, el nu o să te facă nicio secundă să regreți că te-ai deschis în fața lui, ba, mai mult, va știi exact cum să te facă să te simți confortabil.

14. Un om bun nu te va jigni niciodată. Nu a făcut-o nici într-o altă situație și nu o va face nici cu tine. Preferă să plece de acolo de unde nu se mai simte bine decât să adreseze cuvinte care dor și nu pot fi retrase.

15. Un om bun va rămâne aproape tine. Nu o să plece la prima discuție în contradictoriu sau la prima ceartă. Nu o să plece doar pentru că tu preferi marea, iar el muntele, tu ieșirile în club, el cinele acasă. Un om bun îți cunoaște frumusețea interioară și o să rămână mult timp aproape de tine.

sursa foto front page: shutterstock/by mnostudio

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: