Setari Cookie-uri

9 semne că ai lângă tine un partener toxic

Atunci când ai lângă tine partenerul potrivit, relația de cuplu îți dă un plus de energie și inspirație. Când situația stă pe dos, efectele negative se simt în fiecare aspect al vieții. Iată noua semne că ai lângă tine un partener toxic.

Atunci când ai lângă tine partenerul potrivit, relația de cuplu îți dă un plus de energie și inspirație. Când situația stă pe dos, efectele negative se simt în fiecare aspect al vieții. Iată noua semne că ai lângă tine un partener toxic.

1. Nu îi pasă de fericirea ta

Dacă partenerului tău nu-i pasă cum te simți, dacă ei nu mișcă un deget pentru a-ți aduce bucurie, dacă te trage în jos, este o persoană toxică, cel puțin pentru tine.

2. Are principii și standarde duble

Dacă face caz atunci când îl rogi să petreacă mai mult timp cu tine dar se supără când tu ieși cu fetele în oraș e semn că fericirea ta contează prea puțin pentru el.

3. Dă vine pe tine pentru greșelile lui

Relațiile se bazează pe reciprocitate. Dar asta nu înseamnă că îți poate pune ție în spinare eșecurile lui în loc să învețe din ele. Fii sigură că le va respecta

Citește și:

4. Nu îți respectă limitele

Persoanele toxice nu respectă limitele și granițele altor persoane. In schimb, devin agresive dacă cineva le încalcă teritoriul.

5. Cei dragi ție le sunt antipatici

Persoanele care țin la tine te încurajează și te susțin. Un partener toxic urăște acest lucru, așa că va încerca din greu să te țină departe de cei dragi. Vrea să fii așa cum îi convine lui, nu cum îți este ție bine.

6. Te face să te simți tristă

Nu numai că nu îi pasă de fericirea ta, dar ori de câte ori te simți fericită, partenerul toxic va încerca să te dea pest cap, făcându-te să te simți rușinată sau vinovată.

7. Te minte des

Il prinzi cu minciuna des și nici reacția sa nu este prea plăcută. Fie că face pe supăratul, fie că minimizează ce s-a întâmplat, nu-și cere niciodată scuze.

Citește și:

8. Încearcă să te controleze

Un partener toxic este, inevitabil, și un maniac al controlului. El te tratează ca pe o marionetă și nu ca pe o ființă umană.

9. Nu îi pasă de nevoile tale

Fiecare dintre noi are nevoi. Fiecare dintre noi simte nevoia să vorbească cu cineva, să plângă, să stea cu sine însăși, să iasă în oraș, să își schimbe poate. Un partener toxic nu ține con de ele.

Foto by silverkblackstock via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.