Setari Cookie-uri

6 dintre cele mai frecvente mituri despre bărbați și care este, de fapt, adevărul

De-a lungul timpului, relațiile dintre bărbați și femei au dus la apariția a numeroase mituri. Iată 6 dintre cele mai frecvente mituri despre bărbați și care este, de fapt, adevărul. 

1. Bărbații una spun și alta fac. Este adevărat că unii bărbați nu își susțin vorbele prin fapte. Insă de multe ori, noi femeile,dăm vorbelor lor interpretarea care ne convine nouă. Invață să îl asculți când spune ceva, nu doar să îl auzi.

2. Dacă nu simt o atracție intensă până la a treia întâlnire, înseamnă că mă mulțumesc cu puțin. Statisticile demonstrează că relațiile care au pornit de la chimie s-au stins la fel de repede pe cât au început. Dă-ți timp să îl cunoști, să îi permiți să te trateze ca pe o regină, să te indrăgoștești. Chimia va veni de la sine.

3. Barbatii se simt intimidati de femeile independente și de succes. Aceeași bărbați spun însă că încrederea în sin și inteligența sunt extrem de sexi. Adevărul este însă că bărbații nu vor să împartă casa sau patul cu un bărbat în fustă.

Citește și:

4. Bărbații nu pot avea încredere în femei. Să spui că toți bărbații nu pot avea încredere în femei este ca și cum ai spune că ninge în fiecare an pe 1 decembrie. Increderea deplină este ceva ce se construiește în timp și, în afara cazurilor patologice, un bărbat va avea încredere într-o femeie care este autentică, onestă și loială.

5. Dacă spune că nu este pregătit pentru o relație, este pentru că nu a întâlnit încă femeia potrivită (adică pe mine). Nu, nu, nu. Dacă asta spune, așa este. Iar dacă alegi să ignori această informație, este alegerea ta. Este clar că în acest moment are alte priorități așa că nu te baza pe faptul că îl vei face să fie pregătit.

6. Bărbații au un pietroi în loc de inimă. La fel ca și femeile, bărbații experimentează emoții și trăiri puternice chiar dacă nu le arată întotdeauna. S-a demonstrat că un bărbat are nevoie de mai mult timp decât o femeie să treacă peste o despărțire de o parteneră pe care a iubit-o cu adevărat.

Citește și:

Featured foto by ESB Professional via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.