Setari Cookie-uri

Trei motive pentru care să lași inima să îți conducă viața

Secretul oamenilor cu adevărat fericiți constă în faptul că ei reușesc să facă inima și mintea să lucreze împreună.

Mulți oameni se confruntă încă cu o dilemă existențală atunci când vine vorba de a alege de cine să asculte: de minte sau de inimă? In realitate nu este însă nevoie să facem o alegere pentru că ambele sunt extrem de importante și au un rol bine determinat în viața noastră. Secretul oamenilor cu adevărat fericiți constă în faptul că ei reușesc să facă inima și mintea să lucreze împreună. Ei lasă înțelepciunea inimii să ghideze puterea minții.

Mintea ta îți oferă întotdeauna direcții corecte, informații concrete și cea mai bună strategie pentru a-ți îndeplini obiectivele și a duce la bun sfârșit ceva practic care are necesită pragmatism, organizare, planificare și uneori chiar de automatizare.

Inima te direcționează către lucrurile care sunt imporante pentru tine, sensul tău în viață, ceea ce este vital pentru tine, misiunea ta viață. Inima te îndeamnă să te arunci în necunoscut iar atunci când îi dai ascultare, mintea găsește modalități care te vor ajuta să aterizezi în siguranță.

Citește și:

Majoritatea oamenilor își neglijează inimile deoarece se tem de necunoscut. Insă tocmai în acest necunoscut ai șansa să descoperi sensul vieții tale. Iar dacă asta nu este suficient, iată încă trei motive pentru care să lași inima să îți conducă viața.

1. Inima alege întotdeauna căi și soluții bazate pe iubire

Deciziile și opțiunile noastre sunt rezultatul stării nostre de a fi, de regulă, iubire sau frică. Atunci când îți urmezi inima, iei decizii bazate pe iubire pentru că asta îți inspiră inima. Iar când faci lucruri inspirate de iubire creezi o realitate bazată pe această iubire.

Citește și:

2. Iubirea dă sens vieții.

Poți trăi în frică toată viața. Poți alege calea aparent ușoară și neglija vocea inimii. Insă te va costa sensul vieții. Să îți urmezi inima dă sens vieții tale. Te face să te simți vie, îți oferă nenumărate motive pentru a trăi.

3. Este ceea ce ai fi vrut să faci cel mai mult

Majoritatea oamenilor regretă lucrurile pe care și-ar fi dorit să le facă dar au găsit pretexte să nu își asculte inima. Așadar, lasă-ți inima să te ghideze măcar o zi. Astfel vei știi că aț făcut ceea ce ți-ai dorit și ai fost fericită.

Featured foto by Forrest9 via Shuuterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.