Setari Cookie-uri

Șapte semne că nu mai ești îndrăgostită

Intensitatea sentimentelor pe care le avem pentru partener poate fluctua pe parcursul unei relații. Insă anumite trăiri sau lipsa acestora sunt un indiciu clar că începi să te îndepărtezi. Iată șapte semne că nu mai ești îndrăgostită.

1. Îți petreci mai puțin timp cu partenerul tău.

La început ți se părea că nu poți petrece suficient timp cu partenerul tău pentru a-l descoperi. Dar dacă după o anumită perioadă trebuie să faci eforturi pentru a fi cu el și te bucuri de timpul tău departe de el, există șanse să existe o problemă mai profundă.

2. Te simți apatică

Unul dintre cele mai importante aspecte de a fi într-o relație este grija reală pentru sentimentele și emoțiile sale. Când aceasta dispare odată cu bucuria de a-i face pe plac, cealaltă persoană se simte izolată și neglijată. Acest lucru îngreunează comunicarea, ceea ce poate duce la mai multe probleme în timp.

3. Partenerul tău nu te mai atrage

Atracția poate fluctua și ține și de armonia din cuplu. Este important să identifici motivele pentru care tu și partenerul tău nu vreți să faceți sex. Intimitatea fizică este o parte esențială a unei relații sănătoase, bazată pe iubitre.

Citește și:

4. Nu mai este special pentru tine.

Când nu mai simțiți nimic special pentru persoana de lângă tine înseamnă că ai început să iei de-a gata relația. Partenerii îndrăgostiți își prețuiesc jumătățile și se simt norocoși că au găsit o astfel de persoană.

5. Nu te mai gândești la el când nu sunteti împreună.

La începutul relației, te gândeai tot timpul la el. Este normal ca o parte din acest entuziasm să se diminueze în timp. Faptul că nu îl mai iei în calcul sau uiți de el când ai luat decizii importante, spune multe.

6. A dispărut respectul

Există cel puțin două lucruri esențiale înr-o relație, în afară de iubire. Acestea sunt respectul și bunătatea. Când respectul față de cealaltă persoană dispare, este posibil să găsești mai mult motive de ceartă din lucruri mărunte și nu vă mai ascultați unul pe celălalt.

Citește și:

7. Ti-ai pierdut interesul

Atunci când nu mai ești îndrăgostită, îți pierzi motivația și interesul pentru a face lucrurile să meargă și te complaci în situația existentă fără a-ți mai păsa de ce se va întâmpla în viitor.

Featured foto by Halfpoint via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.