Setari Cookie-uri

4 întrebări pe care să ți le pui pentru a știi dacă ți-ai găsit Alesul

Sunt multe lucruri care îți pot plăcea la un bărbat dar asta nu înseamnă neapărat că îți vei petrece restul vieții cu el. Iată patru întrebări pe care să ți le pui pentru a știi dacă ți-ai găsit alesul.

1) Se poartă frumos cu mine?

Această întrebare simplă te poate obliga să provești realitatea în față și să recunoști ceea ce poate ai ales să te prefaci că nu vezi, să îți dai seama că îi găsești scuze partenerului tău pentru că nu se poartă frumos cu tine. Cu toții avem momente în care putem deveni urâcioși sau pur și simplu nu avem chef să vedem pe nimeni dar când aceasta stare devine norma, este momentul să tragi un semnal de alarmă. Intr-o relație bazată pe iubire, ambii parteneri se poartă frumos unul cu celălalt indiferent de încercările prin care trec.

2) Ce iubesc cel mai mult la el? Ce iubește cel mai mult la mine?

Răspunsurile la aceste două întrebări pot avea implicații uriașe. O persoană egoistă va căuta pe cineva care să îi satisfacă imaginea de sine și nevoile sale.

Citește și:

In schimb, dacă partenerul tău îți spune că iubește felul în care râzi sau personalitatea ta, înseamnă că te apreciază pentru cine ești tu ca persoană și nu doar pentru ceea ce îi oferi.

Reține că o relație sănătoasă nu te va obliga niciodată să îți jertfești prietenii, visele sau demnitatea

3) Aduce la suprafață ceea ce este mai bun în mine?

Este important să îți alegi un partener care te inspiră să fii o persoană mai bună și să evoluezi.

Chiar dacă viața fiecăruia dintre noi are șuișuri și coborâșuri, în relațiile de cuplu sănătoase, partenerii se susțin reciproc.

4) Era fericit înainte să mă întâlnească? Eram fericită înainte să-l cunosc?

Există întotdeauna excepții, dar, de cele mai multe ori, relațiile sănătoase, înfloritoare, se îtâmplă între oameni care sunt deja fericiți și împliniți cu ei înșiși.. Din contră, atunci când vrem pe cineva în viața noastră doar pentru a alunga singurătatea, întâlnim acle tip de partner care este mai mult o lecție decât o binecuvântare”.

Citește și:

Și cum nimic nu este întâmplător, dacă treci printr-o astfel de relație profită de ea pentru a te cunoaște mai bine și a fi pregătită pentru bărbatul potrivit.

Featured foto by KieferPix via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.