Setari Cookie-uri

5 Întrebări psihologice pentru a identifica relațiile împlinite: tu cum răspunzi?

Atunci când dorim să construim o relație armoniasa, responsabilă și împlinită, avem nevoie să ne descoperim pe noi, să ne identificăm nevoile, direcțiile și mai ales să fim sinceri cu noi înșine. Vă propunem să va răspundeți la aceste 5 întrebări și să descoperiți dacă vă îndreptăți către o relație de cuplu împlinită sau vă aflați deja într-una.

Aveți hobby-uri comune?

Sigur că fiecare va avea și hobby-urile sale, separate, dar este bine să existe și cateva în comun. Pentru a petrece timpul împreună în mod variat și palpitant. Poate că, uneori, nu este suficient să va vedeți acasă după serviciu și la cină în fiecare zi, eventual și pentru a realiza fiecare responsabilitățile casnice, ca aceasta să se numească viață de cuplu, presărată cu câte un concediu.

Pentru conectarea celor doi parteneri poate fi nevoie de mai mult decât atât, iar existența unor hobby-uri comune poate reprezenta un punct cheie.

Vă vedeți într-o familie, eventual cu copii? Îmbătrâniți împreună?

Partenerii care formează cupluri profunde, echilibrate și împlinite nu se gândesc la despărțire, ei proiectează viitorul și îl fac posibil, acționează în acest sens acum, aici. Își asumă responsabilități de la sine putere și fără a fi cerute, se regăsesc în ideea de familie și se pot gândi la copii. Fac planuri în acest sens, se dezvoltă pe sine și creează resurse pentru o viață lungă, în familie, unde partenerii se au unul pe celălalt, se iubesc, se susțin și se înțeleg în „proiectele” familiale, îmbătrânind împreună.

Citește și:

Compatibilitatea in cuplu înseamnă, cu siguranță, mai mult decât atracție.

Foto articol: By Olga Danylenko/shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.