Setari Cookie-uri

5 Semne că ești pregătită să îți întâlnești sufletul pereche

Ceea ce e menit să fie, întotdeauna va găsi o cale. Cu siguranță ai învățat multe din relațiile tale anterioare, iar acum eșți gata să iubești din nou. Acestea sunt semnele că sufletul pereche este aproape și ești pregătită să îl întâlnești.

5 Semne că eșți pregătită să întâlnești marea iubire

Începi să înțelegi sensul vieții tale

Sensul vieții poate că nu este tocmai un scop, dar simți că știi cine eșți, că știi ce îți place să faci și îți cunoști deja talentele și aptitudinile. Ești pregătită să îți urmezi visurile și gata să acționezi cu responsabilitate.

Știi ce poți accepta în viață ta și ce nu, iar această claritate o vei aplica în următoarea relație, care va fi cu adevărat minunată. Acum știi să trăieșți viața intens și să prețuiești deopotrivă singurătatea, dar și iubirea.

Ai învățat lecții frumoase din fostele relații

Chiar dacă nu a decurs totul așa cum îți doreai și cu siguranță au rămas acolo niște răni ce se pretind a fi vindecate, totuși acum reușeșți să vezi dincolo de toate acestea, descoperi și partea frumoasă din ceea ce a fost și o apreciezi cu adevărat. Îți accepți acel timp ca făcând parte din dezvoltarea ta emoțională și spirituală și acum privești totul cu detașare, cu mulțumire și înțelegere. Acum ești vindecată și puternică!

Citește și:

semne ca esti pregatita sa intalnesti sufletul pereche Foto: By Jorm S/shutterstock.com

Simți că dragostea este peste tot în jurul tău

Deși îți doreșți o relație, nu te mai concentrezi doar pe acest aspect. Ci constați că dragostea se poate simți în atât de multe feluri! Te bucură multe, apreciezi viața și acest sentiment de iubire îți inundă inima.

Te implici poate în donații pentru copii sau persoane neajutorate, observi cuplurile din jurul tău, devii poate responsabilă pentru natură și animale, îți apreciezi și reconstruieșți relația cu părinții, te apropii de familie, te reintegrezi în aceasta sau vindeci rănile care au fost generate de viața familială. Te înțelegi și te accepți pe tine cu iubire, ca om cu experiențe frumoase și totodată cu cicatricile trecutului care te formează.

Citește și:

Investeșți în propria persoană

Te preocupi mai mult de tot ceea ce însemni tu, de la dezvoltare personală și profesională, până la relaxare și tratamente de înfrumusețare. Îți programezi timpul liber ca să te bucuri de experiențe frumoase alături de prieteni și familie, dar și ca să îți acorzi un binemeritat răsfăț. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.