Setari Cookie-uri

Doamnelor, uneori noi suntem de vină

Când anumite relații ajung la final, se prea poate ca noi să fim cele care au pierdut câte un bărbat bun din cauza bârnelor din ochi

Primele minute ale întâlnirii au decurs bine, cam până la bună seara și mă bucur să te văd. Cât au învârtit furculița în farfuria de paste și au băut un pahar de vin, femeia s- a apucat să povestească despre nunta visurilor ei. La desert, aveau deja un copil cu nume și nași aleși. Să nu mă înțelegeți greșit, nu judec femeile care se visează mirese dar, doamnelor, pentru fericirea voastră în căsnicie, e bine să știți și altceva despre mire. Măcar cum îl cheamă și dacă vrea și el.

Ultima poveste s-a lungit ceva mai tare decât celelalte pentru că vorba românească, doar capu ăla e de pe umeri știe carte. Vă aduceți aminte fiorii de la începutul relațiilor? Ăia care te fac să vrei să nu te dai jos din pat decât ca să muți distracția pe masa dn bucătărie, în baie sau pe covor. Zâmbetul ala cretin care ți se întinde pe față când încerci să mergi și constați că îți tremură genunchii sau că te doare printr-o parte sau alta când te așezi pe scaun? Prea mult prostește, așa cum a avut ocazia să constate cel de-al treilea prieten.

Citește și:

Povestea lui a început clasic. S-au văzut, s-au plăcut, s-au mă rog, nu pot să îi zic pe nume aici, dar ați prins rima. S-au culcat înfășurați unul în altul, s-au trezit la fel, decâteva ori la rând până când a venit seara peste ei. Unde era să mai plece femeia așa, pe întuneric? A rămas și a doua noapte. Și a treia. Și alte câteva la rând. În primă fază, aia în care hormonu bate neuronu, prietenul meu nu s-a simțit atacat prin învăluire. Dar apoi au început mesajele. Unde ești? Când ne vedem? De ce nu ne vedem azi? Mă înșeli? Vai, mă faci să sufăr. Pe scurt, femeia încerca să se mute în viața lui încet, dar sigur, fără să îl întreb și pe el și fără să fie invitată. După două luni de zile de suportat crize de isterie din ce înn ce mai dese și sex din ce în ce mai rar, prietenul meu i-a arătat ușa. Ați văzut vreodată exorcizarea lui Emily Rose? Emily Rose putea să ia lecții de la fata asta. S-a tăvălit, a urlat, a plâns, l-a pândit câteva zile și îi tot ținea calea săracului om. A încercat-o inclusiv și pe aia cu aoleu, sunt gravidă. Aoleu, ce bine că prietenul meu nu e prost și nu umblă prin toata cotloanele fără căciulă.

Citește și:

Morala tuturor acestor povești, doamnelor, e că trebuie să ne uităm bine în oglindă înainte să dăm cu piatra și să acceptăm că da, atunci când niște relații ajung la final, se prea poate ca noi să fim cele care au pierdut câte un bărbat bun din cauza bârnelor din ochi.

Ziceți drept, vi s-a întâmplat să pierdeți vreodată un bărbat mișto din cauza gărgăuunilor din cap?

Foto traveliving/ Shutterstok

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.