Setari Cookie-uri

6 Semne subtile că relația voastră nu are viitor

Încearcă să acorzi o atenție deosebită acestor semne. Te pot ajuta să înțelegi mai bine dacă trebuie sau nu să continui relația pe care o ai cu el. 

4. Nu petreceți foarte mult timp împreună și nu te include în viața lui

Vă vedeți foarte rar și simți că există un paravan între tine și oamenii din viața lui. Nu ar trebui să te ascundă de prietenii lui. Nu ar trebui să amâne momentul în care să te prezinte părinților. Nu ar trebui să insiste să vă vedeți la unul dintre voi acasă - ci din contră, ar trebui să te invite la terase, la plimbări lungi.

Ar trebui să fie mândru să fie văzut cu tine.

5. Stările de spirit i se schimbă foarte des - mai ales când vine vorba despre tine

Într-o zi te tratează precum o regină, iar în altă zi acționează ca și cum nu ai mai exista. Nu ai nevoie de o persoană care să joace jocuri, care să fie hot and cold. Vrei consistență. Vrei pe cineva hotărât. Vrei respect. Vrei atenție. Vrei ca cineva să fie alături de tine chiar și atunci când este incomod.

Citește și:

6. Simți că nu te ascultă

Când vorbești cu el, simți că este la un milion de kilometri distanță de tine. Te întrebi dacă te ascultă sau se gândește la altceva.

Gândește-te că o persoană care te place nu te va pune pe loc secund atunci când petreceți timp împreună; va fi acolo când vei avea nevoie de el. Te va asculta atunci când vei avea o problemă. Îți va da sfaturi și, în același timp, te va susține necondiționat indiferent de alegerile pe care le faci. Va dori să fie prezent în viața ta și să te ajute de fiecare dată.

foto main: Tithi Luadthong, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: