Setari Cookie-uri

7 Semne de la Univers că relația voastră este una de iubire adevărată

Indiferent dacă credem sau nu în existența sufletelor pereche, iubirea adevărată există! Unii dintre noi o întâlnesc la vârste tinere, alții mai târziu în viață, iar alteori putem confunda o relație aparent minunată cu una de dragoste adevărată. Există câteva semne care ne arată că relația noastră este una de iubire adevărată.

7 semne că relația voastră este una de iubire adevărată

Te simți liber/ă, te simți TU în această relație

Într-o relație de iubire adevărată nu simți nevoia să te ascunzi vreodată, ești tu, așa cum te știi, așa cum încerci să devii, fără să te temi de greșeli, fără să experimentezi senzația de rușine, nevoia de a te ascunde sau de a-ți crea forțat un spațiu intim doar pentru tine.

Într-o relație de iubire adevărată celălalt te susține, te acceptă, te înțelege, îți tolerează greșelile și știe că nu ai vrea vreodată să îi faci rău. Îți oferă spațiu când ai nevoie fără să îl ceri și este lângă tine mereu în momentele dificile.

Gelozia nu își are locul într-o relație de iubire adevărată

Într-adevăr gelozia nu va fi resimțită de parteneri, atunci când îi leagă dragostea adevărată. Se întâmplă astfel tocmai pentru că într-o relație sănătoasă încrederea reciprocă a celor doi parteneri este mare, astfel încât cei doi nu se îndoiesc unul de celălalt.

Citește și:

Sigur că această încredere este una constriută prin gesturi mici de atenție, de implicare, susținere, apărare și așa mai departe.

semne ca relatia de cuplu este bazata pe dragoste adevarata Foto: By puhhha/shutterstock.com

Nu îi deranjează prietenii care nu sunt... comuni

Fiecare vine în cuplu cu o gașcă de prieteni, apoi, în timp, fiecare va dezvolta alte prietenii. Într-o relație de iubire adevărată partenerii de cuplu nu vor avea toți prietenii comuni, dar nici nu vor simți nevoia să îi critice prietenii celuilalt. Tocmai pentru că există încredere reciprocă și deci siguranță că celălalt va face alegerile potrivite, corecte, cu responsabilitate și maturitate.

Într-o relație profundă partenerii își împart responsabilitățile cu asumare

O relație puternică are cumva și un grad de maturitate, indiferent dacă partenerii sunt tineri sau nu. Fiecare își preia responsabilitățile sale în relație, fără nevoia de împărțire sau de discuție ale acestora, pur și simplu totul vine de la sine. Pentru că fiecare dintre cei doi știe ce poate și cât poate duce și mai ales nu se teme să dăruiască, să împartă cu celălalt.

Citește și:

Gândurile negative dispar față de partener

Într-o relație de iubire adevărată partenerii nu au gânduri negative unul față de celălalt, nici măcar când se ceartă. Pentru că îl iubesc pe celălalt, încercă să îl înțeleagă și știu că partenerul nu ar încerca să le facă rău, să îi rănească, mintă sau dezamăgească în vreun fel.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.