Setari Cookie-uri

14 Sfaturi pentru o relație de cuplu fericită, de durată și puternică

Ține cont de ele. Aceste sfaturi sunt de la cupluri care sunt împreună de zeci de ani și se iubesc mai mult ca niciodată.

"Spune întotdeauna ce simți și fă ceea ce gândești. Dacă aș ști că asta ar fi ultima oară când te voi vedea dormind, te-aș îmbrățișa foarte strâns și l-aș ruga pe Dumnezeu să fiu păzitorul sufletului tău. Dacă aș ști că asta ar fi ultima oară când te voi vedea ieșind pe ușă, ți-aș da o îmbrățișare, un sărut și te-aș chema înapoi să-ți dau mai multe. Dacă aș ști că asta ar fi ultima oară când voi auzi vocea ta, aș înregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o dată și încă o dată până la infinit. Dacă aș ști că acestea ar fi ultimele minute în care te-aș vedea, aș spune "Te iubesc" și nu mi-aș asuma, în mod prostesc, gândul că deja știi." - Gabriel Jose Garcia Mărquez

Citește și:

Vedem în filme povești de dragoste cu persoane care se iubesc și îmbătrânesc împreună. Ne inspirăm din citate despre relațîi, trimitem gif-uri care ne transmit emoții și întotdeauna, când vedem doi bătrânei drăguți ținându-se de mână pe stradă, spunem că vrem să avem și noi parte de o astfel de iubire. Dar ce înseamnă cu adevărat ca o relație să funcționeze?

Trăim într-o lume în care oamenii se cunosc pe Tinder. Romantismul pare să fie pe cale de dispariție. Majoritatea oamenilor maturi pe care îi cunoaștem fie sunt într-o relație nefericită, fie sunt divorțați sau separați. Și, totuși, mai există speranță - pentru că încă sunt cupluri care se iubesc necondiționat.

Încă există cupluri care luptă pentru relația lor în fiecare zi... și acestea sunt cuplurile care ar trebui să ne inspire:

Citește și:

Iată cele mai importante sfaturi despre relațîi adunate de la cupluri care sunt împreună de zeci de ani:

1. Acordă atenție lucrurilor mici; acestea sunt cele care fac diferența... de fiecare dată.

2. Și ce dacă este aceeași poveste? Ascult-o oricum. Fă asta pentru persoana de lângă tine.

3. Nu va fi întotdeauna minunat, însă amintește-ți cum te simți în acest moment. Merită tot efortul.

4. Renunță la telefon atunci când ești în preajma persoanei iubite. Nimic nu este atât de important încât să nu îi oferi atenția ta.

5. Nu le permite copiilor să te îndepărteze de partenerul de cuplu. Până la urmă, aceștia vor pleca - și tu vei rămâne cu omul pe care l-ai ignorat ani întregi.

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.