Setari Cookie-uri

Suflet pereche sau întâlnire karmică? Cum poți face diferența!

Există unele relații de o intensitate emoțională uriașă, din calea cărora nu poți să te fereșți, dar poți ieși (cu greu) după învățarea unor lecții, atunci când relația respectivă îți poate face rău. Cum știi dacă este întâlnire karmică sau tocmai ti-ai găsit sufletul pereche?

Pentru că în ambele relații emoțiile și pasiunea sunt foarte intense, de multe ori acestea pot fi confundate, iar în unele cazuri suferința își poate face loc, mai ales dacă vine vremea... despărțirii.

Cum știi când nu mai este cazul sau lupți? Sau când ai nevoie de o pauză? Cum să iei decizia cea mai bună pentru ține și cealaltă persoană?

În acest articol vă vom spune care sunt principalele diferențe dintre o întâlnire karmică sau una cu sufletul pereche.

Cum recunoști întâlnirea cu sufletul pereche

Această întâlnire deschide parcă poarta paradisului. Din prima clipă, poate chiar dinainte de a vă zări, va simțiți prezența și fără să vă dați seama vă apropiați unul de celălalt.

Se naște astfel o emoție intensă de bucurie și fericire, de pace interioară și echilibru, în fața celuilalt având curajul de a fi voi înșivă și de a vă dezvălui secrete pe care nu ați fi avut de gând să le spuneți cuiva.

Citește și:

În fața sufletului pereche nu te temi să îți arăți vulnerabilitatea, te simți înțeleasă și acceptată, susținută și iubită necondiționat. Simți că meriți tot ce este mai bun, că ai curaj să îți urmezi visurile și că te poți baza cu adevărat pe partenerul tău.

Atunci când întâlnești sufletul pereche, te cuprinde sentimentul că vă știți dintotdeauna, că sunteți cei mai buni prieteni și cei mai buni iubiți, că vă leagă mai multe decât prietenia și relația de cuplu.

Sunteți suflete pereche pentru a vă completa perfect unul pe celălalt și pentru că, împreună, aveți o realizare mare de făcut. Poate un proiect care, în general, schimbă lumea, fie direct, fie prin percepțiile și valorile voastre.

Sufletele pereche, atunci când se întâlnesc, devin un întreg, o forță puternică în Univers, ghidată de iubire, menită a săvârși realizări ce par imposibile și totodată au scopul de a aduce iubire în lume.

Citește și:

Sufletele pereche nu dezvoltă gelozie în cuplu, nu au gânduri negative unul față de celălalt, se protejează chiar și când se ceartă și nu se pot despărți. Se simt rău atunci când sunt departe unul de celălalt, chiar se poți simți fizic rău și nu doar psihic, se pot îmbolnăvi.

Sufletele pereche sunt menite să rămână împreună și formează cel mai stabil și puternic tip de cuplu.

Întâlnirea cu sufletul pereche te face să te simți puternică, fericită, fără griji, liberă și echilibrată.

Cum recunoști o întâlnire karmică

O întâlnire karmică vine întâi cu un val irezistibil de atracție. Pur și simplu cei doi nu se mai pot gândi decât unul la celălalt, nu mai pot dormi, fiind siguri că trebuie să se întâlnească din nou.

Citește și:

O întâlnire karmică are loc mai degrabă pentru că cei doi au de învățat o lecție importantă în viață, amândoi partenerii implicați. De obicei unul are de învățat de la celălalt iubire, în timp ce partenerul celălalt va învață, cel mai probabil, să înțeleagă trauma.

Deși la început legătura karmică este intensă, plină de emoții, cu fluturași în stomac, cu dorință și nestăpânire, cu timpul, relația devină toxică pentru cei doi, imediat ce și-au învățat reciproc lecțiile. Citeste continuarea articolului in pagina 2 >>

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.