Setari Cookie-uri

Suflet pereche sau întâlnire karmică? Cum poți face diferența!

Există unele relații de o intensitate emoțională uriașă, din calea cărora nu poți să te fereșți, dar poți ieși (cu greu) după învățarea unor lecții, atunci când relația respectivă îți poate face rău. Cum știi dacă este întâlnire karmică sau tocmai ti-ai găsit sufletul pereche?

Legătura karmică se poate transforma în suferință dacă este continuată mai mult decât trebuie, însă, pe de altă parte, această întâlnire este aproape imposibil de evitat în viață.

Deși au trăit experiențe de neuitat împreună, care i-au transformat ca oameni, ca valori, la un moment dat cei doi constată că relația nu mai merge, chiar dacă nu au neapărat ceva să își reproșeze.

Armonia din cuplu începe să fie sufocată de certuri și neînțelegeri, iar drumurile celor doi în viață par să meargă pe direcții diferite.

Deși durează de la câteva luni la câțiva ani, întâlnirile karmice întotdeauna se sfârșesc cu suferință mare din partea celor doi parteneri. În plus, chiar dacă se despart greu, amândoi au căpătat deja maturitatea necesară pentru a înțelege că, oricât de valoroși sunt partenerii, pur și simplu e timpul să se despartă.

Citește și:

O caracteristică a legăturilor karmice este aceea că se uită foarte greu. Chiar și după mulți ani de la despărțire este posibil ca unul dintre parteneri să încerce să îl caute pe celălalt.

Legăturile karmice lasă un ecou spiritual adânc în sufletul partenerilor, având caracterul de a aduce o schimbare radicală în viața acestora.

Este bine ca legăturile karmice să se întâmple, ele având un rol important în ascensiunea spirituală a partenerilor, în înțelegerea vieții și a nevoilor umane.

Finalul întâlnirilor karmice au loc atunci când partenerii simt că nu mai pot merge mai departe împreună, că se simt blocați și incorsetati în relație, oricâte eforturi ar face pentru a o salva.

Citește și:

Foto: By G-Stock Studio/shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.