Setari Cookie-uri

20 De afirmații ca să vindeci o inimă frântă după despărțire

Atunci când ai iubit și ai investit în relație tot ce aveai, de la resurse financiare până la gânduri, emoții, speranțe, visuri, timp din viața ta și tot ce aveai mai bun, despărțirea doare cumplit, mai ales când nu ți-ai dorit-o, ci doar te-ai ales cu ea.

Despărțirea, ca final al unei relații de dragoste, aduce cu ea deznădejde, dezamăgire, disperare, frica de viitor, frica de a nu mai ține în brațe persoana iubită, teama de a nu mai iubi vreodată la fel, teama de necunoscut, senzația de incapacitate de a te adapta la viața fără celălalt, nestăpânirea gândurilor care pleacă obsesiv către partener, senzația că nu ai fost suficient de bun, de frumos, de luptător, senzația de nedreptate, furie și răzvrătire, dorința de a zace efectiv. Despărțirile pot fi teribil de dureroase. Ele deschid în noi porțile tuturor emoțiilor, ne fură gândurile, ne zguduie până la ultima fărâmă a ființei noastre.

Și totuși, vom trece peste. Pentru că fiecare om este valoros în felul sau și pentru că fiecare om are dreptul la iubire, o merită și o va căuta până ce o va găsi, în forma cu care rezonează cu adevărat.

Citește și:

Îți propunem câteva afirmații în care să crezi, căci îți vor fi călăuză, alături de alți factori, în procesul tău de vindecare și de schimbare, în procesul tău de asimilare a lecțiilor vieții – lecțiile iubirii.

20 de afirmații care vindecă o inima frântă în iubire

  1. Nu pierzi niciodată atunci când iubești. Poți doar să câștigi, chiar dacă uneori urmele iubirii au pășit pe suferință.
  2. Chiar dacă sunt trist/ă, voi căuta să am activități care nu mă lasă pradă gândurilor triste. Știu că ceea ce s-a întâmplat a fost doar o parte din povestea vieții mele.
  3. Am atras persoana potrivită pentru a mă ajuta să îmi înțeleg slăbiciunile și vulnerabilitățile și mă angajez să le transform în puncte forte.
  4. Așa cum am iubit în trecut, voi iubi din nou. Voi găsi fericirea.
  5. Voi găsi persoana care mă apreciază așa cum sunt, mă respectă și mă va iubi, sufletul meu pereche umblă rătăcit prin lume și trebuie să ne găsim.
  6. Mă eliberez de trecut încet, încet și mă deschid tuturor posibilităților vieții și ale iubirii care servesc sufletului meu.
  7. Dacă nu sunt persoana potrivită pentru el, atunci altcineva este. Îl las să fie fericit alături de persoană pe care o iubește. Eu îmi voi găsi drumul meu. Cu siguranță merg spre ce-i mai bun pentru mine.
  8. Fiecare are dreptul de a alege să fie sau nu într-o relație. Accept și respect decizia partenerului.
  9. Învăț să iubesc să îmi petrec timpul cu mine însămi. M-am schimbat și mai am multe de descoperit.
  10. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am învățat din această relație. Voi ierta ce cred că este de iertat și nu voi lua cu mine remușcările.
  11. Viața mea este poate cel mai mare dar pe care l-am primit. Mă iubesc, mă apreciez și îmi vindec rănile cu blândețe și bunătate.
  12. Merit să fiu iubită oricând, chiar și când sufletul îmi plânge.
  13. Sunt o ființă minunată, unică în Univers, voi dărui iubire și o voi primi necondiționat.
    Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    18 August 2020
    Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.