Setari Cookie-uri

5 Semne că SUFLETUL tău este BLOCAT într-o relație karmică

Relația voastră a început ca și când ar fi trebuit să fie, toate semnele Universului va arătău că trebuie să fiți împreună, cărările vieții vă determinau să va întâlniți des și emoțiile pe care le simțeați erau atât de puternice, încât abia vă puteați stăpâni. Timpul a trecut și, deși nimic nu s-a schimbat prea tare, vă apreciați în continuare pentru calitățile voastre și relația pare să fie la fel de intensă, totuși ceva se întâmplă. Simți că relația te sufocă, te ține în loc de la o vreme, te apasă și nu te mai lasă să fii tu. Ce se întâmplă de fapt? Este foarte posibil ca sufletul tău să fie prins într-o relație karmică. Citește în articol semnele unei astfel de legături.

5 semne că sufletul tău e prins într-o relație karmică

Începutul: O legătură emoțională puternică, o atracție cum nu ai mai simțit vreodată

O relație karmică este adesea confundată, la începuturi, cu întâlnirea sufletului pereche. Această confuzie apare pentru că o astfel de relație se înfiripă între două suflete complet compatibile în vindecare, în învățarea unei lecții de viață esențiale, a unei lecții de dragoste și suferință totodată. Afinitatea acestor suflete este de necontrolat. Ele vor fi împreună! O relație karmică se va întâmpla, în față ei partenerii nu se pot opune. Începe cu emoții deosebit de intense, poate așa cum n-au mai simțit vreodată și adesea se întâmplă ca această relație să fie ieșită din tipare.

Citește și:

Cumva cei doi sunt încă de la început foarte diferiți. Fie provin din medii sociale și culturale diferite, poate sunt din țări diferite. Sentimentele și mai ales atracția pe care cei doi parteneri o resimt unul față de celălalt este deosebit de puternică și poate cum nu vor mai simți vreodată, nici măcar pentru sufletul pereche, în relația cu care iubirea... se simte altfel.

Sentimentele intense durează mult, iar în cuplu cei doi parteneri se descoperă pe ei, așa cum sunt, într-o oglindă curată, fără secrete. Este de înțeles de ce niciodată nu poți uita un partener karmic.

O poveste de iubire demnă de un roman de dragoste

Povestea de dragoste a celor doi nu poate fi ascunsă de prieteni sau familie, este o relație pe care cei din jur o văd pur și împlu, sentimentele și emoțiile se citesc ușor în ochii partenerilor, atunci când privirile lor se întâlnesc. Relația lor este una foarte puternică și plină de peripeții, pentru că rolul întâlnirii celor doi este să se descopere, să înțeleagă cine sunt ei și să se vindece. Adesea, o asemenea poveste este demnă de un roman de dragoste care te ține cu sufletul la gură!

Citește și:

Lecții de viață, maturizare emoțională

Într-o legătură karmică sufletele celor doi se aleg cu grijă și se atrag precum un magnet puternic. În general, unul dintre cei doi dăruiește iubirea necondiționată, iar celălalt o învață și se vindecă. În sens invers, partenerul ce învață iubirea îi arată celuilalt o lume a vulnerabilității, o lume în care trebuie să învețe să pășească cu grijă, să descopere blândețea și calmul, dar și responsabilitatea faptelor, cuvintelor sau ce probleme naște chiar lipsa unei acțiuni.

Într-o legătură karmică cei doi descoperă cine sunt cu adevărat și învață cealaltă latură a vieții, cea care le lipsea pentru a căpăta echilibrul spiritual.

În timp, relația se sufocă fără motiv

Cei doi parteneri se schimbă de la o zi la alta, prin tot ceea ce trăiesc împreună, prin ceea ce descoperă, prin provocările pe care le primesc într-o astfel de relație. De multe ori, aceste provocări sunt foarte mari și pun în balanță renunțări enorme pentru unul sau pentru ambii parteneri: fie sunt implicate sume mari de bani, poate chiar economiile unuia dintre parteneri, fie trebuie să renunțe la studii, la carieră sau chiar la țara unde locuiesc, unde își lasă părinții. Aceste provocări poat fi foarte diverse și pot atinge alte planuri, poate chiar sexuale, însă ceea ce este de reținut constă în faptul că impactul lor este deosebit de mare pentru unul sau ambii parteneri. Citeste continuarea articolului in pagina 2 >>

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.