Setari Cookie-uri

5 Semne că SUFLETUL tău este BLOCAT într-o relație karmică

Relația voastră a început ca și când ar fi trebuit să fie, toate semnele Universului va arătău că trebuie să fiți împreună, cărările vieții vă determinau să va întâlniți des și emoțiile pe care le simțeați erau atât de puternice, încât abia vă puteați stăpâni. Timpul a trecut și, deși nimic nu s-a schimbat prea tare, vă apreciați în continuare pentru calitățile voastre și relația pare să fie la fel de intensă, totuși ceva se întâmplă. Simți că relația te sufocă, te ține în loc de la o vreme, te apasă și nu te mai lasă să fii tu. Ce se întâmplă de fapt? Este foarte posibil ca sufletul tău să fie prins într-o relație karmică. Citește în articol semnele unei astfel de legături.

Cu timpul, deși cei doi se apreciază și se respectă în continuare, deși își „datorează” poate unele dintre cele mai importante experiențe și lecții de viață, totuși încep să se simtă sufocați în relație. Simt că au ajuns la un punct în care drumurile lor devin prea diverite, nu mai pot merge la braț, apare suferința, senzația că nu mai au libertate.

Aici este momentul în care relația karmică trebuie să ia sfârșit. Ieșirea dintr-o relație karmică este foarte dificlă, traumatizantă, și cu cât se întârzie mai mult despărțirea, cu atât toate sentimentele negative se accentuează. Este o relație cu care rămâi în suflet, chiar și după final.

Finalul în genral devine abrupt, de multe ori cei doi preferă să nu își mai vorbească în timp sau să o facă foarte rar.

Citește și:

O relație karmică: premergătoare întâlnirii sufletului pereche și de neuitat

Așa cum spuneam, o relație karmică rămâne de neuitat. Chiar și după mulți ani de la despărțire, atunci când cei doi se întâlnesc sau își scriu, încă tresar. Nu neapărat legați de iubire, ci mai degrabă de suma tuturor celor întâmplate câtă vreme au fost împreună.

După o relație karmică adesea partenerii ajung să se căsătorească la scurt timp. O relație karmică este premergătoare întâlnirii sufletului pereche, căci partenerii au învățat lecțiile relaționale deja și se cunosc, știu cine sunt și știu ce caută.

Foto articol: Benjavisa Ruangvaree Art/shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.