Setari Cookie-uri

26 de moduri prin care îi poți arăta partenerului de cuplu cât de mult îl iubești 

Îți apreciezi partenerul. Altfel nu ai citi asta. Însă încă nu știi care este cea mai bună modalitate de a îi arăta dragostea pe care i-o porți. Există atât de multe variante frumoase de a îi demonstra cât de mult înseamnă pentru tine și cât de recunoscătoare ești pentru că îl ai în viața ta. 

Următoarele sugestii confirmă faptul că îl vezi, îl auzi, îl cunoști, îl iubești cu adevărat și îți pasă de el:

1. Îi spui direct

Uneori cel mai bine este să nu complici excesiv lucrurile. Vrei să îți arăți aprecierea? Găsește cuvintele potrivite și spune-i.

2. Scrie-i un bilețel

O modalitate foarte simpatică de a îi mulțumi persoanei dragi este să îi scrii un bilețel și să îl lași undeva unde să îl vadă - poate în jachetă, în pantaloni, în portofel sau pe geamul de la baie.

3. Petrece timp cu el

Nimic nu arată că îți pasă mai mult decât să îți petreci timpul liber cu el. Este important să faceți lucruri împreună, să găsiți hobby-uri comune, să ieșiți în natură, să mergeți în vacanțe.

Citește și:

4. Concentrează-te pe pasiunile și interesele sale

Dacă vrei să îi arăți că îl iubești, întreabă-l ce îi place cel mai mult și apoi încearcă să te implici și tu în activitățile sale relaxante. Este o persoană activă care iubește mediul rural? Atunci închiriază două biciclete și planifică un traseu prin sătuce drăguțe.

5. Arată-i iubire prin afecțiune

Îmbrățișări, săruturi, ținut de mână sau mângâieri blânde. Afecțiunea este o variantă foarte simplă și frumoasă de a îți arăta iubirea.

Alte moduri de a îi arăta cât de mult îl iubești:

6. Dacă aveți sarcinile împărțite în casă, într-o zi oarecare surprinde-l și ocupă-te tu de taskurile lui. Important: acest task nu trebuie să devină un obicei al tău - este doar o surpriză.

Citește și:

7. Cumpără-i cadou ceva ce îi place și pe care și-l dorește de foarte mult timp. Fără motiv. Într-o zi oarecare.

8. Fă-i complimente. Cât mai des cu putință.

9. În weekend pregătește-i micul dejun și bucurăți-vă de un final de săptămână relaxant, leneș și plin de iubire.

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.