Setari Cookie-uri

5 Rezoluții în IUBIRE pe care le voi urma în 2021

Ai simțit și tu că ultimii ani au fost poate mai dificili, mai instabili, imprevizibili, dar că, trăgând linie, constați că toate aceste situații te-au ajutat să crești spiritual? Parcă ultimii ani au fost ca o școală a sufletului, uneori mai dură, alteori mai blandă.

Împărtășesc fericire și iubire cu toți cei din jurul meu

O vreme lungă din viața mea m-am simțit mai degrabă o victimă a propriei vieți, dar, pas cu pas, am învățat să privesc partea plină a paharului, chiar dacă e vorba și numai de o picătură - îmi încep gândurile și perspectivele de aici, de la partea optimistă.

Am învățat că pot să cad ușor în două capcane: victimizarea și motivația. Nici prima și nici a doua nu s-au dovedit a-mi fi prietene. Prima mă trage în jos, într-un cerc vicios din care am ieșit cu greu, iar a doua mă păcălește, ateptand prea des o motivație care vine prea rar. Am decis, așadar, să nu mă mai plâng și să nu mai aștept momentul perfect, ci pur și simplu să acționez.

Iar în 2021 am ales să împărtășesc fericire și iubire, blândețe, empatie și înțelegere cu toți cei din jurul meu.

Citește și:

Voi ieși mai des din zona de confort pentru a cunoșate oameni noi (chiar și virtual)

Avem nevoie să cunoaștem oameni noi, opinii noi, să interacționăm, să invățăm unii de la ceilalți.

Iar când singurătatea ne dă târcoale, cu atât mai mult ieșirea din bula de confort și întâlnirea a noi persoane ne crește șansa de a întâlni pe cineva interesant, împreună cu care putem clădi o relație de cuplu.

A.

Foto articol: De la Jozef Klopacka/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.