Setari Cookie-uri

Nu te teme să fii singură. Mai degrabă teme-te să fii într-o relație doar de dragul de a fi cu cineva

Să nu-ți fie niciodată frică să fii doar tu cu tine. Mai degrabă să îți fie frică să fii alături de persoana greșită pentru tot restul vieții tale.

2. Vei avea spațiu pentru sufletul tău pereche

Dacă ești deja într-o relație, nu poți întâlni persoana potrivită pentru tine. Nu îți rata sufletul pereche doar pentru că încerci să fii cu cineva care clar nu este pentru tine. Este înfricoșător, însă trebuie să crezi că în această lume există oameni cu suflet bun care vor să te facă fericită.

De asemenea, trebuie să te asiguri că te-ai vindecat de relațiile trecute cu oamenii greșiți astfel încât să nu permiți bagajului emoțional să îți distrugă ce vrei să construiești cu omul potrivit.

3. Ai ocazia să descoperi ce îți dorești cu adevărat de la un partener de viață

A fi într-o relație greșită te poate face uneori să nu mai știi de tine. Poți fi atât de consumată de emoții încât nu vei mai avea timp să te gândești la ce îți dorești cu adevărat.

Citește și:

Dacă ești singură, ai timp să te concentrezi asupra lucrurilor pe care ți le doreșți cu adevărat într-o relație. Libertatea pe care o ai îți va permite să intri cu adevărat în contact cu sentimentele tale. Mai mult, vei avea avantajul suplimentar al întâlnirilor cu necunoscuți - nu este o pierdere de timp, din contră - acest exercițiu te poate ajuta să descoperi toate trăsăturile pe care nu ti le dorești într-un partener și ce vrei de fapt de la persoana care te va însoți pe parcursul drumului în viață.

foto main Tiko Aramyan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.